Julefrokost

Afsløring

Eksen har opdaget bloggen. Han var på besøg hos mig i går, skulle hente nogle ting. Jeg havde lige været i fitness. Mens jeg var i bad, lånte han min computer. “Hvad er det her?” spurgte han pludselig. Selv gennem føntørrerens brølen kunne jeg fornemme usikkerheden i hans stemme. Kastede et blik på skærmen, og indlæg på indlæg væltede frem. De skyllede ind over mig som iskolde bølger, og jeg sank stille, stille. “Det er dig,” konstaterede han, “jeg ved, det er dig.” Få sekunder til at få vejret i. “Det… ja,” tilstod jeg. Skænderi. Gråd. “Hvorfor har du ikke fortalt mig om det? Har du skrevet om mig?” spurgte han. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Han havde ikke nået at læse det hele. Men det han havde set var nok til både at gøre ham og mig ked af det.

Måske det har været naivt af mig at tro, at jeg kunne holde bloggen skjult. Internettet er trods alt stort, og jeg har tænkt, at chancen for at mine mænd forvildede sig herind en dag var forholdsvis lille. Og skulle det alligevel ske, har jeg gjort, hvad jeg kunne for at sløre dem, der optræder i mine skriverier. Det har aldrig været min mening at gøre nogen ondt. Mindst af alle Eksen.

Den søde kløe har været ment som en virtuel dagbog. Mit frirum, hvor jeg kunne skrive om mine oplevelser og tanker, fordi jeg i andre sammenhænge har oplevet at blive kigget skævt til, når jeg i et fortroligt øjeblik fortalte om min pludseligt opstået kløe og hvad den har ført med sig. Bloggen er også et oprør mod min fortid, og har været en vigtig brik i min selvopfattelse som gennem knap et års tid har været under kraftig revurdering. At så mange af jer har taget så godt imod mig og har lyst til at læse med og kommentere, er jeg fuldstændig boblende stolt over. Det var ikke noget, jeg havde regnet med skulle ske, da jeg i sommer trykkede “Opret blog”. Det har jeg aldrig fået sagt til jer. Så tak. Virkelig.

Der er andre, der kender til bloggen – en lille håndfuld nøje udvalgte veninder og Søster. Men hvad jeg skriver her, er sjældent noget jeg ikke ville have fortalt dem alligevel. Jeg har selv valgt, at de gerne må læse med. Jeg havde ikke fortalt Eksen om bloggen, for jeg havde ikke lyst til at dele den med ham. Men nu kender han til den. Og det er ikke spor rart.

Jeg overvejer at lukke Den søde kløe. Der er stadig masser jeg gerne vil fortælle, historier der ikke er blevet skrevet endnu, ord der presser på. Men jeg ved simpelthen ikke, om jeg kan skrive frit længere. Det er ikke noget Eksen beder mig om – tværtimod – det er en følelse jeg selv har. Det må naturligvis komme an på en prøve, så bloggen får lov til at stå for nu, og så håber jeg, at jeg kan få løst hårknuden uden alt for meget skrig og skrål.

   

46 kommentarer

 • Lisbet

  Hold kæft hvor jeg håber du ikke stopper.. Er helt nytilkommen læser (har over de sidste to dage læst alle indlæg) og jeg er vild med dit lille net-sted! Total ny yndlings-blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Velkommen til! Det gør mig altid så stolt, når nogen siger, at bloggen her er deres yndlings <3
   Gør alt hvad jeg kan for at fortsætte i den rette Den Søde Kløe-ånd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  NEEEEEEEEEEEEJ!! Af alle de blogs jeg dagligt ruller forbi er der kun 2(!!!) hvor jeg faktisk læser indlæggende og den ene af dem er din.. Du. Må. Ikke. Stoppe! :sweat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Øj, jeg bliver altså helt stolt 😉
   Jeg vil gerne fortsætte, men det er nødt til at være på den rigtige måde, ellers er det ikke Den Søde Kløe længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Ååh jeg krydser alt der kan krydses for, at min yndlingsblog ikke lukker 🙁 Men knus til dig, og jeg håber du finder ud af, hvad der er det rigtige for dig at gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Forstår det godt, men hold kæft det er ærgeligt! elsker at følge med her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Åh nej! Jeg elsker din blog! Du er så fantastisk til at skrive, det ville være synd, hvis det skulle gå til spilde på grund af hans følelser (selvom jeg godt forstår hvorfor du har det sådan)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU LUKKER IKKE BLOGGEN!! Af de 50 blogs jeg følger på bloglovin, så er din ALTID den første jeg går ind på! Du er meget bedre end tinderslut og din skrivestil er hylende morsom! Please bliv ve! Fra en nu desperat kvinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ork. Det var sødt sagt <3 Jeg vil selv meget, meget gerne fortsætte bloggen, men det mister jo pointen, hvis jeg ikke længere føler, jeg kan skrive frit og begynder at lægge bånd på mig selv. Men jeg har ikke opgivet endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg håber virkelig det vil føles rigtigt for dig. Jeg holder sådan af at følge med i din blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg skal nok gøre alt, hvad jeg kan for at få det til at fungere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg tilslutter mig koret af folk, der elsker din blog. Da jeg først faldt over den i sin tid, mistænkte jeg dig faktisk for at være en rigtig journalist i forklædning – så godt skriver du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, det er sjovt! I virkeligheden er jeg langt fra at være journalist, men det er en rar kompliment, tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  DU MÅ IKKE LUKKE BLOGGEN! Jeg håber inderligt, at du fortsætter med dine gode indlæg. Der er alt for meget viden i din blog, som er relevant for alle os andre jeg-smider-snart-mig-selv-i-havnen-før-jeg-går-på-endnu-en-dårlig-date-med-dårlig-sex! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, ja, det kan jeg godt se, så går det jo ikke at lukke ned 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Nooooo!
  Jeg håber ikke du er nødt til at lukke bloggen! Iiih altså. Nå. Men jeg krydser fingre for at kunne følge lidt med ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det håber jeg heller ikke, ser lige tiden an 🙂 Der er ikke andet for end at lade det komme an på en prøve, udgive et par indlæg og så mærke efter om det føles ok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan for at du bliver ved med at blogge! Klart en af mine favorit blogs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du må ikke forlade os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh håber virkelig ikke du sletter bloggen! Klart en af mine favorit blogs! Du skriver så godt og samtidig så underholdende. Dine indlæg får mig altid til at smile selv hvis det har været en lorte dag! Håber du bliver ved!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke tælle antallet af tæer, jeg er kommet til at jokke over. Mine påtrådte tæer opdager det nok også lettere end dine, eftersom min blog ikke er anonym – på trods af at de omtalte personer naturligvis er det. Det gør naller, når man finder ud af, at ens udluftninger, man skrev mest for sin egen skyld, har gjort ondt på andre. Det skal man lige lære at tackle. Jeg håber, du finder ud af det, for jeg nyder meget at læse med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det gør virkelig naller. Sådan noget skidt. Men jeg håber også, jeg finder ud af det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk A

  Åh jeg håber du bliver ved! Du beskriver så fint den kløe der igen og igen indfinder sig. Du får mig til ikke, at føle mig alene når jeg dater den ene mand efter den anden. Jeg har kækt døbt det “ugens mand”, men nogle uger kunne det lige så godt være “dagens mand”.
  Bliv ved! Jeg elsker din blog, din skrivestil og dine eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Oj, hvor er det fedt, at min blog får dig til at føle sådan! Det gør mig glad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For pokker da også!! Æv!! Forstår til fulde, hvordan du har det, men hvor vil jeg dog nødigt undvære dig! Også her har du fået favoritstjerne. HVIS du lukker, kan du så ikke starte en ny under andet navn og så bare skrive en mail til os, der kommenterer her, så vi kan rykke med over? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg vil også meget nødig undvære jer. Hahaha jo, jeg skal nok skrive 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha den er hård. Jeg kan så meget følge dine tanker. På min blog er jeg jo også hemmelig af helt de samme årsager som dig – jeg ville heller ikke kunne skrive frit fra hjertet hvis jeg vidste nogle jeg ikke selv havde valgt, skulle kende til bloggen, opdagede den.
  Jeg håber som alle de andre at du fortsætter – men hvis du hele tiden føler du skal afveje dine ord – så mister bloggen jo også det der gør den til din.
  Kram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Præcis! Lige nu virker det helt dumt, at jeg havde troet, at jeg kunne holde den skjult. Og der er pludselig indlæg jeg skammer mig lidt over. Sådan skal det ikke være, men jeg håber, jeg kommer over det 🙂
   Kram tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du skal selvfølgelig mærke efter, om du har lyst til at fortsætte med bloggen. Jeg kan virkelig godt forstå, at du står i et kæmpe dilemma! Jeg vil blot sige, at din blog er så befriende. Du har skabt en blog, hvor ærlighed omfavnes og fordomme skubbes i baggrunden. Det beundrer og nyder jeg rigtig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Den Søde kløe!
  Øv med øv på! Du er min absolut yndlingsblogger, så mit råd om at du skal fortsætte er nok ikke helt set ud fra et objektivt synspunkt Jeg håber du finder en løsning, som i begge kan slå jer til tåls med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Kæmpe øv. Men dejligt at vide, at man er nogens yndlingsblogger 😀
   Det håber jeg også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, jeg håber virkelig ikke, at du lukker bloggen. På ingen tid er den blevet min yndlingsblog, og du er så cool og skarp, at jeg glæder mig til hvert eneste indlæg. Jeg ved godt, det er meget egoistisk, og jeg forstår hundrede procent din bekymring og dit ubehag, men: please fortsæt. I en eller anden form. Du er for god til at lade være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Se, det er når man skriver sådan der til mig, at jeg får lyst til at fortsætte, haha 😉
   Hvis jeg begynder at føle, at jeg ikke kan skrive frit eller være mig selv, synes jeg, bloggen må stoppe. Det var jo en af de helt store grunde til, at jeg i det hele taget oprettede den! Men jeg håber, det “bare” er en krise der skal overstås. Forsøger lige at slå koldt vand i blodet og se tiden an 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh nej. Sikke en dum situation. Han ville sikkert også ønske, han ikke havde set den. :-/
  For os, der nyder at følge med, ville det være SÅ ærgerligt, hvis du beslutter at stoppe bloggen. Men vi er jo heller ikke tæt på, som Eksen er. Du må tænke over det Frøken Kløe og gøre det, der føles mest rigtig. For dig vel at mærke.

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det er vel nok en rar kommentar at få 🙂
   Ja, jeg ved, han ville ønske, han aldrig havde opdaget den – det har han sagt flere gange. Ej men det hele er simpelthen så dumt altså! Jeg vil i hvert fald forsøge at udgive et par indlæg og så mærke efter om det føles ok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaaarg. Ikke rart. Men jeg håber håber håber at du fortsætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Nej, det er slet ikke rart. Det hele er faktisk rimelig dumt lige nu.
   Men jeg håber også det kan gå alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg håber virkelig, at du ikke stopper! Kan du eventuelt “bare” slette indlæggene, der omhandler eksen og / eller lade være med at omtale ham igen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg har allerede slettet et enkelt indlæg, som jeg ikke brød mig om, han skulle se. Jeg ved ikke hvor meget han har nået at læse, men jeg tror ikke, han vil finde noget, han ikke allerede ved. Eller i hvert fald har en formodning om.
   Og så havde jeg faktisk bestemt mig for ikke at skrive mere om ham, da jeg udgav det sidste farvel-indlæg med ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost