Sømand fra fortiden

Anden date med Iværksætteren

Første møde med Iværksætteren udviklede sig til en spontan og sjov gåtur. Den inspirerede os til dagens tema: Skattejagt. Han havde fundet en app, som guidede os rundt til byens fineste perler – street art. Det er fantastisk, hvad man pludselig får øje på, bare man hæver blikket en smule fra skosnuden. Jeg blev helt stolt over at trave rundt og finde den ene gemte skat efter den anden. Sikke flot min by er! Oveni vidste Iværksætteren helt utrolig meget om alt vi kom forbi. Han var ivrig og passioneret. Det var spændende, når han fortalte historier.

Jeg kunne mærke, han gerne ville kysse mig. Krammede mig længe, aede mine skuldre, kom forsigtigt tættere på. Jeg var ikke henrykt over tanken om, at et muligt første snav skulle finde sted på en befærdet gade, så jeg undveg let. Og Iværksætteren er bare så sød, så han turde ikke hive mig ind i en tom, uforstyrret baggård. På den ene side syntes jeg, han skulle mande sig op og stjæle et kys alligevel. Bare have taget mig, hvis han havde lyst. Det ville egentlig have klædt ham. På den anden side, havde jeg heller ikke rigtig lyst til ham. Kan virkelig godt forstå, hvis han bliver forvirret.

Tror slet ikke, han tænker på sådan noget. Tage kys. Iværksætteren er meget, meget sød. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har været på hele to dates med samme mand, og endnu ikke have kysset ham. Jeg tror faktisk aldrig, det er sket før. Det er selvfølgelig lidt sjovt at prøve. Men jeg har alt for meget tid til at tage stilling til, om jeg gider ham eller ej. For og imod. Frem og tilbage. Jeg ved ikke, hvordan jeg har det med ham. Han er allerede godt i gang med at blive friendzoned, så der må hellere snart til at ske noget.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sømand fra fortiden