Påskemanden

Date med Påskemanden

Vi havde aftalt at gå en tur. Jeg regnede med, at det ville tage et par timer. Måske vi ville købe en kop kaffe med og slentre gennem gaderne. Tale lidt om det gode vejr, måske sidde på en bænk og nyde solen. Da jeg så Påskemanden stå der og vente på mig midt i menneskemyldret, tænkte jeg, at han ikke helt lignede de billeder jeg havde set af ham. Kunne sagtens få øje på ligheden, men jeg ville sikkert også have kunnet gå forbi ham uden at tænke over, at det var ham. Han så dog stadig sød ud. Pæn. En af den type mennesker, hvor man har lidt svært ved at indprente sig deres præcise ansigtstræk, så hver gang man kigger på dem, bliver man en smule overrasket over, at, nå ja!, det er sådan, de ser ud. Jeg kan huske, at hans øjne var meget blå. Kæben mere fremtræden og maskulin. Hans skæg havde en næsten rødlig nuance. Jakken stod åben og gav kig til brysthårene – dem lagde jeg selvfølgelig straks mærke til.

Vi travede rundt. Han snakkede meget. Men det var ikke ligegyldig snak; han var spændende og sjov, så jeg lyttede gerne. Der var god kemi med det samme. Han spurgte ind til mit job. På et tidspunkt fik jeg nævnt min gamle arbejdsplads. “Dér arbejder min gode kammerat,” udbrød han. Gæt hvem. Påskemanden er selvfølgelig allerbedste venner med Spurven. Den her by er fandeme for lille, tænkte jeg. Da jeg først blev bevidst om deres venskab, stod det pludselig soleklart, hvorfor netop de to er blevet venner: De minder enormt meget om hinanden.

En anden, som Påskemanden på mest irriterende vis også mindede om, var Kunsteren. Nogen husker måske min røvhulsagtige ekskæreste? Men hvor Kunsteren i sin væremåde og livsstil var arrogant og påtaget, var Påskemanden helt oprigtig og naturlig. Da jeg først havde opdaget min ekskæreste i ham, gav det mig næsten ticks og nervøse trækninger. Efterhånden kunne jeg heldigvis se nogenlunde bort fra det. For Påskemanden var vældig sød, og det var ikke fair, at lade ham lide under min fortid.

Vi fandt et smukt byggeri. Påskemanden havde ikke været derinde før, men jeg havde, så jeg tog ham i hånden og trak ham ad mørke korridorer og lange trapper. Øverst oppe fandt vi en terrasse, hvor vi kunne se hele byen badet i solskin. Her sad vi længe og skuede ud og snakkede og grinede. Mine baller nåede at blive kolde og følelsesløse. Han spurgte, om jeg kunne tænke mig at drikke en øl sammen med ham. Det ville jeg mægtig gerne, så vi gik på min stambar og raflede om ølprisen. Med en grøn flaske i hånden viste det sig hurtigt, at vi havde flere ting til fælles, end jeg først havde troet – vi sad i timevis og diskuterede alt fra Star Wars til konspirationsteorier. Mens han fortalte om en særligt kompliceret, hjemmestrikket teori, skinnede hans øjne af iver, og jeg fik umådelig lyst til at læne mig frem mod hans læber. “Jeg er sulten,” sagde Påskemanden pludselig. Min slunkne mavesæk stemte i, og selvom jeg grinede og syntes, det var lidt fjollet, sagde jeg ja, da han foreslog at gå på McDonald’s. “Meget fin middag du byder mig på vores første date,” drillede jeg. Men Påskemanden er sådan en, der bare smiler og er fuldstændig ligeglad med sådan noget. Efter burgere og pomfritter inviterede han mig med hjem.

Hans lejlighed lå helt oppe under taget. Indretningen var tilfældig og bar præg af total ligegyldighed. Lige som jeg havde forestillet mig. Vi sad i hans sofa. Han spurgte, om jeg ville have noget at drikke. Idet han rejste sig for at gå ud i køkkenet, greb han mit ansigt mellem sine hænder og kyssede mig. Vores fortænder stødte mod hinanden. Hans skæg kradsede. Da han kom tilbage med glas og vand, fortsatte vi, hvor vi slap. Kyssene blev mere heftige og krævende, jeg lænede mig villigt tilbage, da han forsigtigt pressede mig ned. Min krop lå hurtigt klemt i en skruestik under ham. Lod mine fingerspidser strejfe de brysthår, der tittede frem ved skjortekraven. Han pressede sit underliv mod mit, jeg kunne mærke den hårde bule, og kløen bankede og værkede og gjorde ved. “Skal vi ikke gå ind i soveværelset?” spurgte han stakåndet. “Æh. Nej,” svarede jeg. “Vil du hellere gøre det på sofaen?” han lød overrasket. “Altså. Det er ikke en dårlig undskyldning, men jeg har menstruation,” svarede jeg, rødmede let og kunne ikke huske hvornår jeg sidst havde følt mig så ærgerlig. Han var mindst lige så skuffet. Sagde, det også var ok bare at kysse lidt, så det gjorde vi, og vi gned os mod hinanden, mens vi skiftevis grinede og udstødte små, utilfredse suk. Mine hænder snurrede, den tynde hud omkring munden brændte, hele min krop længtes så forfærdeligt efter ham. “Jeg har brug for, at du knepper mig,” sagde jeg hæst. Påskemanden svarede straks, at det var det eneste, han havde lyst til. “Jeg er ligeglad,” nærmest råbte han til sidst og gjorde mine til at trække mig ind i soveværelset. I dag priser jeg mig lykkelig for, at han ikke fik overtalt mig. Fire ikke helt uvæsentlige detaljer stoppede mig heldigvis: 1) I mangel af bedre havde jeg plastret mine trusser til i et Super Ultra Thin natbind, og jeg kunne på ingen måde komme i tanke om, hvordan jeg skulle kunne liste trusserne diskret af, uden Påskemanden opdagede bleen. 2) Derudover havde jeg oven i købet helgarderet mig med tampon, og af bitter erfaring ved jeg, at ungkarle sjældent har en lille toiletspand til sådanne sager. At skulle bruge skraldespanden i køkkenet til mit blodplettede affald var mere end jeg kunne overskue på en første date. 3) Med tanke på sidste gang jeg lavede et nummer som dette, virkede afholdenhed pludselig som et bedre alternativ. 4) Jeg havde hverken barberet ben, armhuler eller kusse. I to uger.

Havde jeg vidst, at daten med Påskemanden ville gå så godt, at vi ville ende helt sammenviklet i hans sofa, at hans kys ville gøre mig så rundtosset, så havde jeg sørget for at udskyde vores møde et par dage. I stedet blev vi enige om, at det nok var bedst at indstille vores dry humping for en stund og finde på noget andet at lave. Påskemanden hev sin guitar frem og lærte mig akkorderne til “Leaving on a jet plane”. Jeg var et naturtalent, sagde han. Det var sødt sagt, jeg blinkede til ham og gav et ekstranummer.

Ved midnatstid fandt jeg min frakke i entreen. Han kyssede mig farvel, og vi endte selvfølgelig med endnu en gang at klynge os til hinanden, gispende, nærmest jamrende af indestængt, uforløst kløe. Jeg kunne pludselig ikke længere huske, hvorfor jeg ikke bare lod ham tage mig med ind i sengen, men havde dog åndsnærværelse nok til at vide, at det måtte være mit stik til at gå. Han stod med panden hvilende mod døren og så efter mig, mens jeg forsvandt ned ad trapperne.

   

27 kommentarer

 • Janne

  Har vi hørt fra påskemanden søde frk Kløe? Håber virkelig han mander sig op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Nej, vi har stadig ikke hørt fra ham 🙁 Og vi er muligvis snart ved at blive en lille smule trist over det, selvom vi ikke helt vil være ved det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Det er simpelthen også mega dårlig stil – havde håbet han var lidt mere mand

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  JO! Man må nemlig ‘gå ned’ på blow jobs ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvorfor ikke et af dine berømte BJs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tja, jeg overvejede det faktisk også… men det ved jeg ikke, det var bare som om stemningen ikke var til lige nøjagtig det 🙂 Jeg var faktisk næsten helt genert over at røre ved ham, han gjorde mig lidt nervøs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Så er der jo noget på spil. Det ville du ikke være blevet om du var ligeglad med ham …

   Min erfaring er at det ikke nytter noget at være nærig med BJ’sne. Heller ikke når russerne er på besøg.

   Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ja. Måske. Ved det ikke. Han er altså rigtig sød..
   Helt enig, man må aldrig gå ned på blow jobs! Normalt er jeg jo også gavmild nok. Men nu var det også kun første date, så jeg tænker ikke der er den store skade sket ved at lade være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kolibri

  Jeg Hepper på Påskemanden! Han lyder sgu som en knag, der er værd at bruge tid på. Glæder mig til at høre om jeres næste date.
  P.s. jeg er fan af sin evne til helt nonchalant at nævne at du har menstruation. Det har jeg sgu altid haft svært ved 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg hepper også på ham! Håber meget snart jeg ser ham igen, glæder mig også til at fortælle jer om det.
   Jamen, hvad skulle jeg næsten ellers have sagt? 🙂 Det var simpelthen SÅ ufedt og småpinligt, men det var nu engang sandheden, så ud kom den altså 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er så fan af frk Kløes skriblerier 😄 Og ikke mindst den voldsomt gode første date med labre påskemand! MER’!!!😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tak! Ja, det var seriøst også en god date – muligvis den allerbedste jeg nogensinde har været på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ejjjj han lyder fantastisk! mere mere mere! du bliver nødt til at tage på date igen indenfor de næste 48 timer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jamen, jeg håber også selv der snart kommer mere at fortælle 😉 Haha, men hvorfor inden for de næste 48 timer? Jeg håber på, at det kan lade sig gøre søndag eller mandag, men nu må se 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jaaaaaaaaaah, mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ok. Ok. OK! Det lyder lovende! Jeg glæder mig til en update på næste date 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, jamen jeg er også spændt – håber snart jeg kan give jer en update 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvad sker der!! Tæt på verdens bedste første date, det der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han lyder pisse fræk! Hvorfor skal menstrutionen også altid være der de forkerte tidspunkter!

  Lad os høre mere, tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Han ER virkelig også pisse fræk! Og ja, simpelthen så vanvittigt irriterende tidspunkt at have menstruation på… Men jeg havde seriøst ikke regnet med, at det skulle ende sådan, så havde jeg i hvert fald sørget for at arrangere daten på en anden (menstruationsfri) dag 😉
   Haha, håber da på at jeg kan fortælle mere inden længe, nu må vi se hvordan det kommer til at gå 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jaaaa, og hvad så nu, skal I ses igen 😜 Sorry, lever mit kærlighedsliv gennem dig pt, hvor jeg er pas på hele den mandlige race 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det håber jeg 😉 Inden jeg gik hjem var han i hvert fald meget ivrig efter at ses igen. Jeg hører ikke noget fra ham, så jeg ender med til sidst selv at skrive til ham i aftes og spørge, om han stadig var frisk på endnu en date. Selvfølgelig er han det, svarer han. Men derudover var han nederen på den der måske-agtige måde i hvornår vi så skulle ses. Jeg droppede lynhurtigt at skrive mere til ham, så må han finde ud af at sige til, når/hvis han er klar til at ses igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh altså – de er så nederen de mænd, når de ikke kan finde ud af at tage teten og få røven ud! Jeg håber han vender tilbage snart og ellers var det måske ganske fint du så holdt igen på jeres date? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ja, det er simpelthen SÅ irriterende! Det var mig der skrev først på Happn og efter første date. Så må det altså være hans tur nu! 🙂
   Mjøh, jeg kunne jo under alle omstændigheder godt have brugt noget sex, så lige nu er jeg overhovedet ikke tilfreds med noget som helst.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskemanden