Det klør!

Det klør!

Det første indlæg er altid det sværeste. Hvad skal man sige? Hvor skal man starte? Egentlig er det fuldstændig ligegyldigt. For der er nok ingen der læser dette alligevel.

Så jeg skriver til mig selv nu.

Der er sket to store ting i mit liv i år: Jeg er gået fra min ekskæreste. Vi skulle flytte sammen, vi skulle have et barn, vi skulle være os to. Det skulle vi bare ikke alligevel. Så jeg var nødt til at gå. Men jeg elskede ham, og det var hårdt.

Dernæst stoppede jeg på p-piller. Jeg har taget dem nonstop i ti år, og jeg tænkte, jeg ville give min krop en chance. Og jeg skal da lige love for den er kommet efter det. Efter de første måneders hormonhelvede, vågnede en sovende side af mig op. Den var blevet dopet og glemt, men nu vågnede den. Og det med et brag.

Jeg var liderlig. Hele tiden. Det var som en konstant, stikkende kløe i mit skridt. Men det var også en beslutsom kløe der i sidste ende var afgørende for, at jeg oprettede en profil på Tinder.

Så jeg skriver til mig selv nu for ikke at glemme. For jeg plejer ikke at gøre sådan her. Jeg plejer at være sød og pæn, jeg plejer ikke at have en kløe – og hvis jeg har, klør jeg absolut ikke igen.

Men det er slut nu.

   

6 kommentarer

 • A.

  Jeg har også lige opdaget dig (også via Miriams Blok) og jeg ELSKER allerede din måde at formulere dig på! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, har lige fundet dig på Miriams Blok, of er allerede hooked. Mere, mere, mere… Som man siger, når man ikke er en pæn pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  En fornøjelse at læse dine indlæg! Du skriver meget levende.
  Jeg ser frem til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det klør!