Jeg hader

Dumhedskløe

Såeh. Ud over at måtte leve med konsekvensen af Verdens Største Egotrip, så dummede jeg mig også temmelig meget i weekenden.

Eksen og jeg havde klassisk lørdagshygge: Lækker aftensmad, blowjob, film og lørdagsslik. For fanden altså. Nå. Men da lyset var slukket og vi skulle sove, kunne jeg mærke en hånd der aede mit lår. Vi lå i ske. Det blev hurtigt til en ivrig finger der pillede ved min revne. Jeg skød numsen bagud, så han bedre kunne komme til. Fingeren blev skiftet ud med hans pik, som han bagfra kørte frem og tilbage mod mit skridt. Det gjorde mig hurtigt klar, og jeg kunne mærke den velkendte kløe som et sus mellem benene.

Nu er det sådan så jeg ikke er på p-piller. Det er der flere grunde til. Men hvorom alting er, så knalder jeg altid med kondom. Bare ikke denne aften. Når kløen går ind, går fornuften ud. Og ærlig talt så var der også så kvælende varmt, så jeg ikke orkede at snuppe et kondom fra natbordet ved siden. Ik’. Dumt med dum på.

Jeg fik moslet mig om på ryggen, og med et fast tag i hans baller, førte jeg ham hårdt ind og ud af mig. Nåede lige at gispe: “Du må ikke komme oppe i mig,” før han faldt sammen med en halvkvalt lyd. “Øh, skete der noget?” mumlede jeg et sted under ham. Det gjorde der, skulle jeg hilse og sige, for resultatet sivede kort efter ned ad mine lår. “Du kneppede dig selv med mig,” sagde han overrasket. “Du bruger mig,” fortsatte han i noget jeg tolkede som halvt sjov, halvt alvor. “Ja,” svarede jeg.

Om søndagen måtte jeg en tur på døgnapotek. “Jeg vil gerne have en fortrydelsespille, tak,” sagde jeg uden at se op. “Det bliver 135 kroner. Og hvis du kaster op inden for tre timer efter du har taget den, skal du tage en ny,” svarede ekspedienten. Jeg kiggede på hende. Og genkendte hende. En gammel klassekammerat. Jamen, fuck mig så meget. Hun smilede forlegent, og jeg betalte hurtigt og forlod apoteket.

Da jeg læste indlægssedlen, stod der: Forebygger 52-85% af alle forventede graviditeter. Hvad blev der lige af 100%? Fuck mig endnu mere. Glæder mig til min menstruation. Og så ikke ét ord om hvor uansvarlig jeg er. Det sørger min sorte samvittighed rigeligt for.

   

6 kommentarer

 • ElskerKløe

  Hej, stor fan af dine indlæg! Surt med dit lille “uheld”, håber det går godt.

  Kan du eventuelt uddybe, hvilken undskyldning eksen har for at se dig og ikke hans kæreste lørdag aften? Man bliver jo lidt nysgerrig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tak 🙂
   Tja, jeg ved han elsker mig meget højt og ønsker en fremtid sammen med mig. Det er derfor det også er så røvhulsagtigt af mig at være sammen med ham igen, for jeg har ikke selv de drømme længere. Han er helt klart rigtig glad for hende også, og havde jeg ikke blandet mig, er jeg sikker på, han han var blevet forelsket i hende. Men jeg har bedt ham om ikke at gå fra hende. Hvad han helt præcis siger til hende, når han sniger sig ud for at være sammen med mig, ved jeg ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Henriksen

  Selv om din historie er sådan lidt tragisk, så har du ret meget humor i dine ord, så det ender helt tragikomisk. så nu sidder jeg så og klukker lidt af grin.. sorry..

  VI fejre din mens når den kommer.. det bliver en fest..

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, det er ok med grin – det er jo virkelig også en lidt åndssvag historie 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette Henriksen

   For at være ærlig, så har de flest nok været der og ja det er en åndssvag historie og lidt tragisk, men man kan ikke lade være med at grine..

   Jeg ville så gerne kunne skrive et humoristisk blogindlæg selv, men synes aldrig jeg formår at få humor ind i min tekst.. det er noget af det sværeste synes jeg. 😀

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg er glad for at høre, at du synes det er sjovt 😀 Men ja, men synes vel sjældent selv, at man er hylemorsom, når man sidder og skriver indlægget, det er mere bagefter, man kan se det komiske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg hader