Fitteren forskrækker

En aften med Fitteren

Så. Altså. Fitteren skrev til mig i går. Han syntes, jeg havde set rigtig sød ud i fitness, og ville gerne lave noget sammen med mig. Vi blev enige om at se film hjemme hos ham. I hans seng. For han havde ikke tv i stuen. “Håber det er ok?” skrev han. Selvfølgelig var det det. “Frisk pige,” svarede han.

Så vi så film. Indtil han kyssede mig. Jeg tænkte først: Hmm, han har gang i noget føle-føle, det er meget sødt, han prøver at mærke mig og hvad jeg kan lide… Nej. Nej, nej, nej. Fitteren kyssede bare mærkeligt, der var slet ikke en dybere mening med det. Han kyssede med åben mund og næsten uden tunge, det var simpelthen så sært. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre. Mest lå vi bare med vidt åbne læber presset mod hinanden. Det mindede mig om mit første kys i syvende klasse.

Han ville gerne have mig til at sidde overskrævs på ham. Egentlig kan jeg rigtig godt lide at ride, men jeg havde sådan glædet mig til at være lille og feminin i hans kæmpe arme og bare blive taget. Op på ham kom jeg alligevel, og håbede, at han så til gengæld ville tage lidt hårdt fat. Nej igen. Til sidst fik jeg manøvret mig ind under ham. Her valgte han så at stikke to fingre op i mig. Havde forestillet mig, at en ældre mand var god til sådan noget. Skuffende. Jeg besluttede mig at hjælpe både ham og mig selv lidt, så mens han kørte videre, gik jeg i gang med det, jeg ved, jeg bedst kan lide. Kom næsten.

Jeg spurgte ham, om han havde et kondom. Det havde han ikke. Han havde ikke regnet med, vi skulle lave andet end at kysse. Seriøst? Hvad var det, han ikke fattede? Der døde det bare fuldstændig for mig.

Men for pokker, han kunne nusse! Vi havde faktisk en helt hyggelig stund, hvor han nussede mig helt salig, og vi talte om løst og fast. Så jeg nussede lidt tilbage. Han skulle jo ikke være den eneste. Det gjorde ham rimelig opstemt igen. Og jeg var nysgerrig. Og kan bare godt lide at gøre en mand liderlig. Han smed boxershortsene. Blottede en næsten komisk lille diller der ikke harmonerede med resten af hans store korpus. Men jeg kan nu fint lide en lille pikkemand, det kan jeg ligesom bedre overskue. Den var halvhård. Jeg spyttede i min hånd og gav ham cirka ti ryk, før han krummede sig sammen, smilede undskyldende og kom. Det nærmest flød ud af ham i bløde, slappe sprøjt op på hans mave. Det var ligesom de gamle, tykke mænd i pornofilm, hvor det bare pibler ud i stedet for store, flotte skud som de yngre kan fyre af sted.

Jeg gik hjem bagefter. Tror ikke vi skal ses igen.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitteren forskrækker