Fredag

En ikke-date

Så Tinder har været fyldt med kedelige, ikke særligt lækre mænd på det sidste. Lige indtil i morges. I nattens løb havde byens dejligste mænd åbenbart logget på. Oh, det var en ren fest, og jeg swipede frejdigt løs. Venstre-højre-venstre. Højre-højre-venstre. Hyggede mig rigtig på min sædvanlige solplet i gården med morgenhår og plaid. Og således gik det til, at jeg fik et match med en bebrillet frøemoji lignende fyr. Allerede i fjerde besked bød han på kaffe senere i dag. Jeg kan godt lide initiativrige mænd. Det er forfriskende. Og så var han sjov oveni. Jeg overvejede hurtigt, om rengøring af lejlighed virkelig var vigtigt et dagsprojekt. Det kunne vist godt vente endnu en uge. Jo. Kunne helt bestemt godt vente. Jeg takkede ja til kaffedate og følte mig ung og impulsiv og levende.

Så crashede Tinder. Og ikke bare sådan genstart-app-crash. Næ næ. Vi taler fuldstændig frys-crash. Jeg googlede. “Log ud og log ind,” stod der, så det gjorde jeg straks. Og mistede alle mine matches. Alle mine lækre, nye matches. Pist væk. “Satans pisselort,” råbte jeg. Men det blev kun værre og værre. Nu var ikke bare mine matches væk; alle andre mænd var også forsvundet, og jeg var pludselig mutters, mutters alene på Tinder.

Så skete der noget, jeg ikke er så stolt over. Jeg gik i stalkermode. Brugte muligvis halvanden time på at søge på Frømanden. Ville virkelig gerne have den kaffe! Men Frømanden har et temmelig almindeligt navn, vi har ingen fælles bekendte, og jeg vidste stort set ingenting om ham, så det lod sig selvfølgelig ikke gøre at finde ham. I bare arrigskab tog jeg en eftermiddagslur og gav pokker i den ellers planlagte rengøring.

Jeg håber virkelig, Tinder snart kommer op og køre igen. Håber, det ikke bare er min gamle, totalsmadrede (som i flækket skærm med dertilhørende uduelig slukknap og kamera. Kan heller ikke afvise, at der visse steder decideret mangler hele stykker af skærmen) iPhone 4S, der har bestemt sig for at dø, og gøre livet så surt for mig som muligt, ved, på sit dødsleje, at nægte mig adgang til himmerige. Mandehimmerige. “Tak for lort, Frøken Kløe,” kan jeg høre den hvæse der på sofabordet. Og så håber jeg, at Frømanden tror mig, når jeg siger, at det virkelig ikke var med vilje, og bestemmer sig for at give kaffen en chance til.

   

7 kommentarer

 • Maj-Britt

  Hahaha, det er go’ humor.. Keep it comming.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vikki

  Tinder havde et mega crash i dag, så det er ikke kun hos dig! Men til en anden gang, så bare lad appen være. Her gik den i orden igen senere på dagen. Jeg føler med dig! RIP alle lækre, potentielle dates, der kunne have været!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ooog jeg er på igen! Katastrofe afværget og alle matches intakte!
   Tror, jeg panikkede, fordi vi var midt i dateplanlægning, da det skete – ellers ville jeg normalt også bare lade den være 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vikki

   I feel ya! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Fik du så en ny chance for at drikke kaffe med frømanden (= får jeg lov til at læse om det på et tidspunkt)? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ja, det gjorde jeg – og ja, det gør du 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag