Reunion

Fitteren forskrækker

Fuck mig. Hvem møder jeg i fitness i dag? Hvem møder jeg, mens jeg svedende og gispende aser løs? Mens jeg hører høj musik for fuld skrald og knokler løs med hårdt sammenknebne øjne, så jeg ærlig talt både er døv og blind?

Fitteren. Min nyeste flirt på Tinder.

Og jeg havde taget behagelige, forvaskede mormortrusser på, som jeg VED, man kan se gennem mine tights. Desuden havde Smarte her også en t-shirt på, som jeg godt nok havde brugt til træning én gang før i løbet af den sidste uges tid, men jeg havde ikke andre der var rene i dag. Så jeg var pinligt bevidst om den sveddunst der bølgede frem fra mine armhuler. Var rød i hovedet, pulsen hamrede i halsen og kinderne, og havde selvfølgelig – selvfølgelig! – fjernet min makeup inden træning. Åbenbart havde han stået foran mig og sagt hej, men som sagt hverken hører eller ser jeg noget som helst. Han prikker mig på skulderen, og jeg farer sammen og råber ”fuck!”

Altså. Engang må jeg virkelig forsøge at lære at blive cool.

Han bliver mindst lige så forskrækket over min reaktion, som jeg blev over hans prikkeri. Akavet latter. ”Eeej, *gisper efter luft* haha, hej Fitter! *gisp, gisp* Hvad laver du her?” Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal sige til ham. Han siger, at han har holdtræning. Taler ret meget om den træning der. Spændende. Jeg er generelt ikke særligt interesseret i at tale om fitness, men nu er det jo Fitteren, så hvad andet kan man forvente?

Heldigvis gik han igen, og jeg gjorde mig færdig så hurtigt, at lungerne peb, så jeg kunne slippe for endnu et pinligt møde.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reunion