Det klør!

Fitteren

Jeg matchede med en fyr i aftes. Jeg har set ham før. Har haft lidt øje på ham i et par år nu. Vi har nogle gange udvekslet et hej. Mest sådan et nå-er-du-der-igen-hej. Vidste godt han nok var en del ældre end jeg – hans profil siger elleve år ældre.

Jeg har set ham til træning mange gange. Alle ved, hvem han er: Fitteren. Et kæmpe brød. Høj, bred, skaldet. Bestemt ikke en type jeg ellers går efter. Men altså. Han ser rar og blød ud. Hans øjne er varme. Han har en stram, sort t-shirt på, på sit profilbillede. Det ser flot ud.

Jeg tænker sådan her: Enten lever han fuldstændig op til de fordomme jeg straks får, når jeg ser én som ham. Eller også er han stik modsat.

Han var ikke så god til at flirte, men jeg gav ham en chance, for det er trods alt Tinder, og jeg har trods alt tænkt mig at knalde mig igennem hele byen. Fitteren virker som et fint sted at starte.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det klør!