Helten

Frøken Kløe – en analjomfru

Udenbysen og jeg har udvekslet hede, saftige beskeder lige siden vores date for en lille uge siden. En enkelt gang udviklede det sig til en omgang phone sex. Det var spændende og frækt, men slet, slet ikke nok. Så vi blev enige om at ses i går. Endnu en gang tog jeg den lange togtur udenbys.

Hjemme i hans køkken kyssede vi. Længe. Han tog tøjet af mig, så jeg stod helt nøgen. Han bad mig dreje rundt. Langsomt. Stilhed. Tunge åndedrag. Jeg vendte ryggen til ham. Og så smækkede han mig pludselig så hårdt bagi, så det gav klaskende genlyd i hele køkkenet. Han kommanderede mig ind i soveværelset. “Sut,” sagde han og strittede med pikken. Jeg suttede, jeg slikkede, jeg savlede villigt det bedste, jeg havde lært. Det kunne han godt lide. Kælede for mit hår imens. “Jeg er nødt til at kneppe dig nu,” stønnede han og hev mig op mod sig. Jeg satte mig overskrævs på ham, han hamrede op i mig. Jeg hvinede frydefuldt og lod ham gøre hvad han ville med mig. Udenbysen boller ikke. Han elsker ikke. Udenbysen knepper. Og han knepper hårdt og hurtigt.

Men. Han er vild med numser. Meget vild med numser. Det er jeg ikke. Meget kan jeg gå med til, men dét der? Ej. Vel. Han siger, det skal ske på et tidspunkt. Skal. “Det bestemmer jeg vel selv,” udbrød jeg lettere fornærmet. “Du bestemmer ingenting,” sagde han og tvang min bagdel i vejret. Stirrede beundrende lige op i mit røvhul, slikkede mit mellemkød. “Det er fandeme flot, se hvor flot det er,” sagde han og tog lynhurtigt et billede af min blottede åbning. Jeg spruttede af grin, da jeg så billedet, men han kiggede på det med tilfreds mine, og sagde: “Det vil jeg gemme og kigge på, når du ikke er her.”

Vi kneppede længe og meget. Indimellem spiste vi flødekartofler. Det havde jeg valgt. Elsker flødekartofler. Når jeg får det, bliver jeg som regel sød og blød og medgørlig. Det må Udenbysen have luret, for han hev en sort buttplug frem og lagde foran mig. Så lad gå da, tænkte jeg og lod ham smøre mig ind i glidecreme. Han blev helt vild. Som en lykkelig, lille dreng. Det var virkelig morsomt. Tænk hvad et åbent røvhul kan gøre ved den mand!

Han startede med massage. Forsigtigt stak han en finger op. Stadig med fingeren bagi trængte han op i mig fortil. Ikke fordi jeg ikke har prøvet det før, for det har jeg. Og jeg er stadig ikke fan. Føles simpelthen som om jeg skider og knepper på én gang. Det er for mærkeligt. Han skiftede finger ud med buttplug. “Det ser så smukt ud,” hviskede han. Tilsidst kunne jeg ikke mere. Han tiggede mig om blive ved. Sagde, det ville føles anderledes lige om lidt. Sagde, han ville komme så hårdt af det lige om lidt. Sagde, der var plads til hans pik lige om lidt. Bare lige om lidt. Åh! Jeg råbte: “Men jeg skal SKIDE!” Han trak sig grinende ud, og jeg tjekkede grundigt sengetøjet for uheld. Selvfølgelig var der ikke noget. Men alligevel.

Han fulgte mig op til toget. “Næste gang,” sagde han. “Næste gang prøver vi igen.” Jeg følte stadig, jeg skulle på toilet. Men jeg var så udmattet og mæt, så jeg nikkede bare træt og susede hjem i mørket.

   

2 kommentarer

 • Skildpadden

  det lyder godt. Lige ind til det ikke goer. For han lyder effing traels.

  Saa du nogensinde ham igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det var også godt. Indtil det ikke var. Nej, vi ses ikke mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helten