Noget om klamydia

Gensyn med Fitteren

Nu er det ikke sådan så jeg aldrig så Fitteren igen efter vores date. Absolut ikke. Faktisk ser jeg ham hele tiden.

Før vi matchede på Tinder, havde jeg kun set ham nogle gange rundt omkring i byen. Nu ser jeg ham over alt. Typisk. Jeg ser ham på gaden, jeg ser ham i fitness, jeg ser ham i køen i Netto. Så sent som i formiddags vinkede han til mig i spejlet ved håndvægtene, mens han gav den ekstra gas med “ah!” og “åhr!” og “hmmpf!”.

Netop det første møde i Netto var der, hvor vi har haft den længste samtale siden daten. Det var et par dage efter. Min veninde og jeg havde smidt vores varer op på båndet, da jeg hører et “Heeej!” bag mig. Så stod han der. I træningstøj. Selvfølgelig. “Åh, hej Fitter,” sagde jeg spagt. “Og tak for sidst,” smilede han. “Mmh, ja, tak for sidst,” mumlede jeg. “Det var virkelig hyggeligt,” fortsatte han. “Mh-hm,” nikkede jeg og pillede pludseligt interesseret ved en mælkekarton. Min veninde kiggede nysgerrigt fra ham til mig med spørgsmål dirrende på læberne. Hun skulle lige til at spørge. “Nå men. Øh. Hej hej så,” skyndte jeg mig at sige, betalte og væltede hastigt ud af Nettos automatiske dør.

Efterhånden vænner man sig ligesom til at rende ind i ham alle mulige steder. Så tænker jeg mere bare sådan her: Nå, hej igen Fitter. Jeg har set din pik. Ha.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om klamydia