Servicemeddelelse #2

Gøgleren

Han er en af dem, hvor man efter at have set hans billeder tænker, at han enten er meget pænere eller knap så pæn i virkeligheden. Jeg tog chancen. Vi matchede. Skrev lidt sammen. Jeg gider sjældent skrive med mænd i alt for lang tid ad gangen, for jeg har lært, at jeg enten begynder at kede mig og efterhånden glemme samtalen; eller modsat får så høje forventinger til daten, at det ikke kan ende med andet end at falde til jorden med et overdøvende rabalder, når vi endelig ses. Så jeg spurgte hurtigt mit nye match, om vi skulle snuppe en kop kaffe sammen. Han fortalte, at han ikke var så rutineret i dating, men at han gerne ville prøve. Note til fremtids-jeg: Når mænd siger sådan, så overvej lige en ekstra gang, om der mon kan være noget der gør, at de ikke dater så meget.

Jeg nåede at presse en lægeaftale ind inden daten. Siden p-pillestoppet har min menstruation mildt sagt været lunefuld. Lægen spurgte ind til symptomer, bladrede i en brochure og snakkede om kønshormoner og cyster, mens min ryg føltes kold. Henvisning til gynækolog. Blodprøve. Lige for en sikkerheds skyld, mente hun. Jeg bliver så tosset, hvis min kusse er syg, tænkte jeg og bøjede armen sammen om vatklumpen, da nålen blev fjernet fra åren. Egentlig ville jeg bare have haft en recept på en million Ipren. Mine tanker var ret optaget af alt muligt andet, da jeg gik fra lægen mod kaffedaten.

Han stod og ventede midt på fortovet. Kunne allerede på lang afstand tyde hans kropssprog som værende pænt nervøst. Han havde en Fjällräven-jakke på. Ret praktiske gummisko og bukser med store lommer på siden af læggen. Hvor var den hvide slim fit skjorte fra Tinder? De seje sneaks? Der blev tænkt ord som overfladisk og rummelig, da jeg i tankerne hurtigt irettesatte mig selv. For han så rar ud. Og jeg har altså brug for en rar mand, mindede jeg mig selv på. “Hej,” smilede jeg og gav ham et kram, “skal vi ikke tage kaffen med udenfor? Der er jo dejligt vejr.” Det ville han gerne være med til. Jeg bestilte latte, han sagde ditto, og mens vi stod og ventede, kunne jeg se svedperlerne på hans pande. Akavet småsnak. Jeg tænkte på blodcyster. Endelig fik vi vores papkrus og gik udenfor.

Først forløb samtalen mellem os faktisk fint. Han var sød. Vi talte om gode spisesteder i byen, han kendte til et par nye restauranter. Det kan godt ske solen tittede blegt frem, men det blæste en del. Især sidevinden var fæl, jeg fik hele tiden hårtotter i øjnene. Kaffen gik hurtigt fra varm til lunken. Han spurgte ind til mine fritidsaktiviteter, jeg svarede ting som fitness og shopping og damehygge. “Hvad med dig?” spurgte jeg, og sådan fandt jeg ud af, at han selv gøglede i sin fritid. Spyede ild og sådan. Jonglerede. Cyklede på ethjulet. Af hvad jeg ved, har jeg aldrig været på date med en gøgler før. Tænkte, at jeg vist mest var vant til, at mænd bare går til fodbold.

Gøgleren var også meget. Sådan. Åndelig. Eller. Filosofisk i det på en måde. Det er jeg altså ikke rigtig, og jeg kan godt have svært ved at følge med i samtaler med folk, der er. Måske mest fordi det ikke interesserer mig spor at snakke om. Han var fascineret af visse psykologiske mekanismer, fortalte en del om det. På et tidspunkt fik han sagt noget på så sjov en måde, at jeg grinede højt og længe. “Det var sjovt sagt,” lo jeg. Han virkede helt forbavset over min latter. Så lyste han op i et stort, stolt smil og gentog joken. Knap så morsomt anden gang, skulle jeg hilse og sige. Efter at have travet rundt i noget der føltes som mægtig lang tid, tjekkede jeg diskret mit ur. Der var ikke engang gået en time. Ork. Syntes ikke helt, jeg kunne få mig til at tage hjem endnu. Hele daten gik jo egentlig også ok. Jeg mener. Havde godt nok en klar fornemmelse af, at jeg nok ikke var interesseret i at lave noget som helst, der bare mindede om at lade Gøgleren lindre kløen. Men han var hyggelig at snakke med, og så længe det bare blev ved det, havde jeg ikke noget imod at fortsætte lidt endnu. Note til fremtids-jeg: Når du allerede i løbet af så kort tid sammen med en mand ved, at du ikke har lyst til mere – så stop. Bare stop.

For mit forslag om øl gav åbenbart Gøgleren mod og gjorde ham tilstrækkelig tryg til rigtigt at folde sig ud. “Har du noget imod rygning?” spurgte han, da vi sad med to Øko Thy foran os. Som udgangspunkt er jeg altid ikkeryger, hvis nogen spørger. Skulle jeg alligevel finde på at ryge på en date, kan man roligt tage det som indikator for, at jeg ikke er interesseret længere. Men nu røg Gøgleren jo tilsyneladende selv, så jeg rystede på hovedet og fiskede hurtigt smøgpakken frem fra jakkelommen. Åh, det går godt sammen med en bajer. Han tændte op med mikserblus. “Hold da op,” mumlede jeg og kiggede på flammen. Herfra gik der ikke mange øjeblikke før snakken kredsede om cannabis. Jeg har klare holdninger til det emne, men det havde Gøgleren også, og han kastede sig nu ud i noget, der bedst kan betegnes som et mindre foredrag om netop dette. Vidste alt om brug og virkning. Samt lovgivning om stoffer endda. I den forbindelse var han tilmed ret harm på Sundhedsstyrelsen, fornemmede jeg. Dernæst bevægede han sig over i noget lidt mere politisk – nærmere bestemt partiprogrammet for det parti han støttede. Til sidst sluttede han af med enetaler om CO2-udslip, klimaforandringer og gøglercamp. De gange jeg forsøgte at give mit besyv med, afbrød han hurtigt og fortsatte sit foredrag. Jeg tror ikke, det var Gøglerens mening at være uhøflig. Tror heller ikke, at det var fordi, han bedst kunne lide at høre sig selv snakke. Han virkede bare så ekstremt passioneret og nørdet omkring de emner han fortalte om, at der for ham nok slet ikke var plads til andet. Og mens jeg sugede på filteret og kiggede på Gøgleren, tænkte jeg, at der heller ikke var plads til en som ham i mit liv, så det gik måske alligevel lige op. Alt det med at være mere rummelig og mindre overfladisk var fuldstændig glemt. Jeg drak hurtigt. Han svedte voldsomt under armene. Der var ingen naturlige pauser mellem talerne, og jeg var til sidst så tissetrængende, så jeg måtte bede ham meget bestemt om at holde inde. På toilettet kunne jeg mærke, at jeg var ved at blive småsnalret efter kun halvanden øl. Bestemte, at det måtte være mit stik til at tage hjem. Tilbage hos Gøgleren igen, fortsatte han imidlertid ufortrødent snakken – vi var nu atter ved de psykologiske mekanismer – og jeg måtte trække i både frakke og halstørklæde, før han gav mig tid til hurtigt at indskyde, at daten var slut.

Han skrev til mig sent samme aften. “Hej Frøken Kløe. Tak for en hyggelig eftermiddag, jeg synes bare tiden fløj afsted sammen med dig.” Pudsigt. For mig havde det været et par meget lange timer. Mit svar var høfligt afvisende. Brugte resten af aftenen på netdoktor. Note til fremtids-jeg: Lad være med at google endometriose, PCOS, hormonforandringer eller blødningsforstyrrelser.

   

14 kommentarer

 • D

  Frk K., jeg har til stor begejstring netop fundet din blog og har næsten læst den hele igennem over weekenden. Du skriver simpelthen bare så levende og flot!

  Af hvad jeg kan læse mig frem til, har du et særligt talent indenfor BJ’s – hvad er dine bedste tips? 😏

  Kram fra en ny, meget begejstret læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ej, hvor skønt, velkommen til 😀
   Haha, det kan jeg da godt! Nu bliver det sikkert liiidt langt, men det er altså også et emne, jeg kan tale længe om 😉 Nu ved jeg ikke, hvor erfaren du er, men det her er umiddelbart nok de bedste tips:

   Du har sikkert hørt det før – men spyt! Bare masser af det. I starten kunne jeg godt blive pinlig, hvis jeg kom til at savle, men det er der overraskende mange mænd, der bare tænder endnu mere på. Spyt er nok mit allervigtigste tip. Dernæst: Man skal heller ikke være bange for at tage godt fat. Så et fast greb i pikken. Også ret vigtigt.
   Nogle gange kan jeg finde på at kigge helt beundrende på den og rose den og sige noget med, at det godt nok er en super lækker pik – det er mænd altid vilde med at høre, haha 😉 Man skal selvfølgelig mene det, hvis man siger sådan noget, for jeg tror bestemt, manden vil opdage det, hvis man spiller skuespil. Men altså. En smule overdrivelse er ok. For jeg kan jo sagtens synes, at en mand har en skøn pik, men det er altså ikke verdens ottende vidunder, selvom jeg godt lidt kan lade som om i øjeblikket 😉 For ligesom at understrege hvor drønlækker en pik det er, kan man eventuelt småstønne lidt en gang i mellem, mens man har den i munden.

   Og nu skal jeg se, om jeg kan forklare det næste ordentligt på skrift… Men altså. Nogle bruger ikke hånden, jeg gør altid. Så mens man har fat om pikken med hånden, tager man den i munden og placerer læberne tæt ved sin hånd. Sådan et kombi-hand-blowjob, du ved. Det bliver man heller ikke så træt i læber og kæbe af, så man kan blive ved i længere tid. Smart. Og så er det bare ind og ud. Eller op og ned, om man vil. Nu kommer tippet: Imens leger jeg med tungen på pikhovedet. Det behøver ikke være de helt vilde, avancerede bevægelser. Bare lad være med at holde tungen i ro, kør den lidt rundt imens. Det plejer altid at være et hit 🙂

   Jeg er desuden stor fan af at spørge, om han kan lide det ene eller det andet. Fx “kan du lide, når jeg gør sådan her?” og så kigge ham direkte i øjnene, mens man med flad tunge slikker langsomt op af skaftet. Det er både en sjov lille leg, der pirrer ham, og samtidig lærer man hans præferencer at kende. Jeg gør det både mænd, jeg ikke kender så godt, men også mænd jeg har kendt længe (her behøver man selvfølgelig ikke spørge hver gang). Det er noget med at være nysgerrig og vise sin nysgerrighed og lyst til at gøre det så godt for ham som muligt.

   Variation er også en god ting. Skift tempo, skift til handjob, skift fra blødt til hårdt, skift fra lange slik til korte osv. Har man primært suttet, kan det fx være fint at skifte til handjob, når man kan fornemme, han er ved at komme. Imens kan man sidde foran ham og vente med åben mund, lade pikhovedet hvile mod tungen, og så tage ham helt i munden igen, idet han kommer. Man kan måske også spørge ham, hvor han kunne tænke sig at komme henne, hvis man altså er cool med at lade ham komme på sig.

   For mig handler det lige så meget om at vise, hvor meget det tænder mig, det, jeg gør ved ham. Det er nok halvdelen af det, faktisk. Alle mænd jeg har været sammen med, har tændt enormt på at gøre mig liderlig. Og det bliver jeg blandt andet ved at give ham blowjob og høre ham nyde det. Så hvis man fx stopper op midt i det hele og kort lader ham mærke med en finger, hvor våd man bliver af det – jamen, jeg siger dig, så er han helt færdig!

   Man kan også deep-throate. Det er bestemt ikke for alle, så der skal man nok lige prøve sig frem. Jeg kan som oftest kun gøre det ordentligt med mænd, jeg føler mig særligt tryg ved, ellers lukker min hals sig simpelthen sammen.

   Har du en at øve dig på? Tidligere kunne jeg ikke lide at give blowjobs; syntes, det var enormt grænseoverskridende at tage en pik i munden. Men jeg fandt lige så stille ud af det sammen med en ekskæreste. Og jeg skulle altså øve mig længe på ham, før jeg ligesom fandt mit signatur-blowjob så at sige. Læste en masse guides, så en masse porno og prøvede en masse forskelligt af, før jeg fandt ud af, hvad der fungerede bedst for både mig selv og ham 🙂

   Og for Guds skyld: Pas på med tænderne!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Dejligt at jeg fandt dig. Jeg har læst dig i et halvt år, men vidste ikke det med p-pillerne.
  Jeg har haft de samme problemer som dig, og fik en Mirena. Den har hjulpet fantastisk. Men den resulterede også i et halvt år uden libido. Ingen overhovedet!!!! Nu er bivirkningerne ved at klinge af, men helt ærligt, det var fedt. Alle de bøger jeg har læst, meget mere fokuseret og bedre til at tænke😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg har vist også kun nævnt det med p-pillerne ganske kort i mit allerførste indlæg 🙂
   Har seriøst også overvejet spiral mange gange, men jeg kender en, som fik sat den forkert op – det gjorde hende ret syg, så det har afskrækket mig indtil videre… Men jeg kunne sagtens forestille mig, at jeg en dag ender med at få en alligevel.
   Haha, jeg kunne altså også godt bruge et halvt års tid uden kløe! Ville sikkert også få en masse gjort, hvis jeg ikke havde den til at forstyrre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke nogen kommentar specifikt til indlægget her, men jeg vil bare sige at det er så dejligt at høre fra dig igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lige en kommentar til lægebesøget…hvis du oplever problemer med din menstruation/cyklus, så findes der også naturlige måder, du kan afhjælpe det på. Jeg er ved at starte en virksomhed op inden for det emne (Kvindekoden.com – du kan kigge på den incognito, hvis du gerne vil bevare anonymiteten), men kan anbefale floliving.com (alisa vitti) og Sara Gottfried – de har begge skrevet gode bøger om emnet. Bare hvis det havde interesse 🙂 p.s. Elsker stadig din blog og også den nye kategorisering af mænd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  E n d e l i g! Har kun tjekket din nye seje side 14 gange om dagen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Åh, godt at høre fra dig igen frk. Kløe! 🙂
  Forresten, har du nogle gode råd til den der “pæne afvisning”? Jeg synes det er så enormt svært at afvise en date. Jeg vil gerne gøre det på en så respektfuld måde som muligt, sådan som jeg gerne selv ville blive afvist. Men jeg kan ikke finde ud af hvordan. Så hvad skrev du til ham? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Hmm… Nogle gange kan man godt smyge sig udenom en direkte afvisning, hvis man bare svarer fåmælt nok. Sådan et hint forstår de fleste. Det er selvfølgelig knap så pænt, som du efterlyser, dog en nogenlunde metode hvis man synes, at afvisningen kan være svær 🙂
   Men skal jeg takke nej til en mand efter en date, venter jeg for det første altid på, at han lægger ud og skriver først. Det gør jeg fordi, mænds afvisning jo som regel består i slet ikke at tage kontakt igen.
   Dernæst forsøger jeg at lade være med at gå for meget i detaljer og blive for personlig i mit svar. Det gør det nemmere for os begge, synes jeg. Altså så det ikke bliver noget a la “du er rigtig sød men desværre ikke lige den jeg søger, fordi sådan og sådan”, du ved. Når det bare har været en enkelt date, har jeg selv ikke brug for at høre en fremmed mands begrundelse for ikke at ville ses igen. Det forestiller jeg mig også går den anden vej.
   Lige i forhold til Gøglerens besked her, svarede jeg bare: “Hej Gøgler. Selv tak, det var også hyggeligt at møde dig. Men jeg synes dog, at vi skal holde os til denne ene date. Hav det godt. Hilsen Frøken Kløe”.
   Hvis en mand virkelig er interesseret i at vide præcis hvorfor man ikke vil ses igen, må han jo spørge ind, og man kan da forklare, hvis man har lyst – men det har jeg faktisk aldrig rigtig oplevet, at nogen gør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  OMG ingen situationsfornemmelse. Nærmest skræmmende.. Tak for god underholdning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Velbekomme!
   Selvom det viste sig, at han ikke lige var min type, var han nu sød nok. Snakkede bare helt utrolig meget, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Servicemeddelelse #2