Dumt, Frøken Kløe

Guitaristen

I fredags mødte jeg en lækker mand. Han klimprede løs på guitar på en bar, og var i det hele taget lige tilpas charmerende til, at jeg faldt fuldstændig i svime over ham. Smilede til ham, så mine kinder næsten krampede. Kastede lidt med håret. Rettede på min kjole. Og minsandten om ikke jeg fik smil tilbage. Okay. Han var altså ikke helt afvisende. Jeg ventede og ventede. Var han ikke snart færdig med at spille, så jeg kunne snakke lidt med ham? Næ. Det var Guitaristen slet ikke. Han spillede løs, fulde mennesker har det med at komme med mange musikønsker. Til sidst måtte jeg indse, at det var tid til at se dyner – mine øjne hang og mascaraen ligeså. “Jeg vil hjem,” sagde min kammerat. “Et øjeblik,” svarede jeg og smuttede op i baren efter papirlap og pen. Griflede hurtigt mit navn og nummer ned. Banede mig vej til Guitaristen og stak lappen i hans hånd. Lang øjenkontakt. Så nikkede han, og jeg gik tilfreds hjem.

Håbede sådan han ville skrive til mig. Men det gjorde han ikke. Det skal saftsuseme være lyv, tænkte jeg og igangsatte et lettere detektivarbejde. Kendte end ikke hans navn, men jeg er efterhånden blevet ret ferm udi stalking, så fandt ham alligevel efter lidt tid. Åhr. Han så lige så dejlig ud på sine billeder, som jeg huskede ham.

“Uh! Prik til ham,” sagde en veninde. “Er det ikke bare for irriterende?” sukkede jeg og tænkte på de Tindermænd, der nogle gange prikker til mig endda op til flere gange, hvis jeg ikke lige har fået swipet dem til højre. “Ej, gør det nu bare,” fniste en anden veninde. Begge damer er gift og har deres på det tørre. “Er det bare fordi I vil have lidt action?,” spurgte jeg mistænksomt og kiggede streng på dem. “Som om!,” udbrød de, “skynd dig nu bare at prikke til ham. Bare prik en masse gange.” Efter en times tilløb blev jeg enig med mig selv om at sende en besked i stedet for. “Hej Guitarist 🙂 Jeg så dig i byen i fredags, og fik vist også givet dig mit nummer. Jeg håber ikke, du synes, jeg er lidt for offensiv ved at skrive til dig her, men jeg synes bare, du ser rigtig sød ud,” skrev jeg og tænkte, det måtte briste eller bære. Tjekkede hele tiden min indbakke. Fortrød hurtigt. Hvorfor skulle jeg absolut sende en besked? Så dumt.

Men det bar! Kort efter svarede han, at han godt kunne huske mig, men at han var udenbys og ikke havde fået mit nummer med, så det var dejligt, jeg skrev. Ha! Nu går jeg altså all in, tænkte jeg og spurgte ham, om han havde lyst til at mødes med mig. Det havde han. Fik så meget optur over det hele, grinede højt og triumferende så det rungede i stuen. Vi blev hurtigt enige om, at daten skal stå i morgen.

Jeg ved ingenting om ham. Udover at han ser rigtig charmerende ud og spiller guitar. Jeg er meget spændt. Sådan virkelig. Det er lang tid siden, jeg har været det. Kan mærke det kribler og krabler og så småt begynder at klø. Har endda en mindre tøjkrise. Så. Det tegner vist rigtig godt, at han allerede kan sætte gang i så meget for mig.

   

10 kommentarer

 • Jeg gad godt at være så modig som dig 😀 God fornøjelse med daten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det var altså også lidt grænseoverskridende, kan jeg sige dig! Men havde det til gengæld også helt fantastisk over at have fået ham på krogen bagefter, så det var det værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Jeg venter med spændning på en update!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Er i gang – den kommer i løbet af i dag eller i morgen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit, hvor er det sejt, at du er så offensiv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tja, man ved jo aldrig helt hvad mænd synes om sådan noget, så det var lidt risky… Men altså hvad skal jeg ellers gøre – jeg ville jo ha’ ham!
   Heldigvis lader det til, at netop Guitaristen synes, det er fedt nok 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du kan næsten få mig til at savne singlelivet! Åh elskede jagten!!!
  Held og lykke!
  Jeg venter spændt på en Update!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Kan godt savne en kæreste nogle gange, men der er bestemt fordele ved singlelivet! Jagten for eksempel 😉
   Uh, jeg er altså også spændt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nøøøøj hvor er det spændende!

  Og hvor er du bare mega sej og hardcore! Krydser alt hvad jeg kan for en lækker date!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumt, Frøken Kløe