På date med Udenbysen

Helten

Ugens anden date foregik i går aftes. Han var endnu et Tindermatch. Rigtig flot. Med smilehuller og det hele. Han har sådan et rigtig heltejob, ordner heltesager, og har på et foto besteget et bjerg på en enormt helteagtig måde. Han var min backup i tilfælde af, at jeg ikke skulle komme i bukserne på Udenbysen. Men han var jo heldigvis mere end gavmild, så da jeg drog afsted i aftes, var det egentlig ikke fordi det kløede specielt meget. Faktisk var jeg træt, uoplagt og stadig lidt øm efter natten med Udenbysen. Var altså ikke sådan vildt opsat på endnu en date.

Da Helten åbnede døren, åndede jeg lettet op. Shit, en lækker mand! Mørkt hår. Levende øjne. Lyseblå skjorte. Så kunne denne date vist lige gå an alligevel.

Han havde købt hvidvin, melon og chokolade. Sødt. Vi så film. Han rykkede tættere og tættere på mig. Tog min hånd, nussede den. Rigtig sødt. Han kyssede mig. Kyssede okay. Bad mig læne mit hoved mod hans skulder, mens vi så film. Han kyssede mig oftere nu, lagde sig ovenpå mig og lod mig mærke en hård bule mod mit skamben. Lidt efter trak han mig ind i soveværelset. Han var forsigtig og blid. Rørte mig florlet mellem benene. For sødt. Dér kan jeg godt lide, man går lidt hårdere til værks. Han slikkede mig. Tungekneppede mig. Meget, meget stille og roligt. Jeg kan jo godt lide lidt mere hårdhændede mænd, så det grænsede næsten til det kedelige at have Helten liggende mellem mine ben, mens han forsigtigt lod sine fingre glide ind og ud af mig. På den anden side var det også mægtig dejligt at være sammen med en mand der kunne finde ud af at give langsomt finger.

Endelig bollede han mig i missionæren, bagfra, med mig ovenpå, og kom tilsidst i missionæren igen. Det var meget afslappet. Bagefter lå vi og snakkede og grinede. Fortalte hinanden kiksede sexhistorier. Han gik nøgen rundt i lejligheden. Det så lækkert ud.

Jeg nussede ham til endnu en rejsning. Han sukkede. Hans pik indbød til slik og savl. Han kom i løbet af ingen tid. Jeg spyttede spermen ud i håndvasken. Bagefter snakkede vi videre. Det hele var virkelig meget chill. Var faktisk lige ved at slå en prut på et tidspunkt, men besindede mig heldigvis.

Jeg har haft to mænd i denne uge nu: Helten og Udenbysen. Den ene er forudsigelig og blid, den anden dominerende og voldsom. Har aftalt at ses med dem begge igen. Hvad jeg ikke får hos den ene, får jeg hos den anden. Det kunne virkelig være perfekt at blive ved med at have dem begge. Nu må vi se.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På date med Udenbysen