Hjemme hos Ingeniøren, første del

Hjemme hos Ingeniøren, anden del

Inde i soveværelset blev kyssene voldsommere. Vi stod midt på gulvet og fumlede stakåndet med hinandens tøj. Jeg trak blusen af ham, åbnede bukserne. Så glad han blev, da jeg blottede mine bryster, han suttede hårdt på min brystvorte. Vi væltede om i sengen. Han ville slikke mig. Ok. Fint nok. Heller ikke fordi han var dårlig til det. Det er bare ikke noget jeg generelt er specielt begejstret for. At slikke mig tændte ham åbenbart, og jeg er ikke urimelig, så jeg lod ham gøre det. Under alle omstændigheder var det en vældig sød gestus – jeg har før oplevet mænd, der pure har nægtet at gå ned på mig eller nogen som helst anden, men som ublu tigger om blowjob. Slikkeriet fortsatte et par minutter indtil vi begge blev for utålmodige. På knæ skrævede han over mig mens han rullede kondomet på. Det ser altid så flot og mandigt ud, synes jeg, og jeg nød synet af Ingeniøren, der så tydeligt var helt i begærets vold – det dunkede og strittede på ham. Med et tag i hans hofte trak jeg ham ned til mig. Da han trængte op i mig, udbrød jeg et langtrukken “åååh!” som han istemte. En uges ophobet kløe efter Ingeniøren fik mig næsten til at skrige, mens han langsomt, langsomt kneppede mig. Det var ikke til at holde ud på den dejligste måde, jeg længe har oplevet. Hans ryg og arme var stenhårde og spændte, og jeg klyngede mig til ham, mens jeg følte, at jeg var ved at sprænges. Greb hans hånd og lagde den mod min hals, han fandt selv ud af at klemme til. “Du er alt for stram! Jeg kommer, jeg kommer,” stønnede Ingeniøren, hvis bevægelser blev mere og mere ukontrolleret, indtil han med nogle hårde, korte stød afsluttede foretagende.

Ti minutter efter var vi i gang igen, og jeg må sige, at jeg var imponeret over, at han næsten ikke havde mistet rejsningen under den korte pause. Ingeniørens pik passede fulstændig perfekt i mig. Den var lidt skæv, nosserne var små. Jeg kyssede ham på tippen til han spandt. Vi kneppede fire gange. Da vi lå i ske, og min bagdel indbød til en femte omgang, måtte han give fortabt. “Den er lidt øm nu,” undskyldte Ingeniøren og tog sig til skridtet, der var begyndt at svulme igen. Jeg grinede og sagde, at han allerede havde klaret det rigtig godt. Og han mumlede mod min hals, at han også kun kunne blive ved, fordi det var mig.

Sent om natten gik jeg i minusgrader gennem sneen hjem til mig selv. Denne gang frøs jeg slet ikke.

   

9 kommentarer

 • Camilla

  For satan.. DET KLØR! Jeg vil have min egen ingeniør! Bebebe, please Gud!…

  God historie, Frøken Kløe! Håber på at høre mere fra dig igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha jamen, han er absolut også god at have! Mon ikke der kommer mere med ham på et andet tidspunkt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ikke nogen dårlig aften! 😀 Jeg har et spørgsmål relateret til det ovenfor. Har du nogen ide om, hvorvidt han for dig har potentiale til mere end bare en flirt? Når du skriver om ham, virker du nemlig ret begejstret 😉 For hvis det er tilfældet, er du så ikke nervøs for at du ved at tage hjem for at sove sender et signal om, at du kun ser ham som hyggeligt bekendtskab med de fysiske fordele, der nu kan følge med sådan et? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Hmm. Altså. Ingeniøren er virkelig sød, og jeg er ret hurtigt blevet virkelig glad for ham. Han har uden tvivl en del mere potentiale end langt størstedelen af de mænd jeg ellers har set. Men om jeg har lyst til at tage det så vidt som til at blive hans kæreste, ved jeg ikke endnu 🙂 Og næ, jeg er ikke spor nervøs for bare at gå hjem. Tænker ikke så meget over sådan noget. Jeg sagde bare til ham, at jeg har manderegler, og at sove sammen er en af dem, og det var han cool med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Haha, manderegler! 😛 Det udtryk tror jeg, at jeg tager til mig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor spændende altså – men hvorfor blev du ikke og sov ved ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Fordi jeg helst sover alene 🙂 Synes, det er helt vanvittigt intimt at sove sammen med et andet menneske, så det skal være rimelig seriøst for mit vedkommede før jeg begynder på sådan noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Guuuuud! Sådan har jeg det faktisk også, opdager jeg nu hvor du skriver det.
   Jeg har dog altid bare gjort det, da jeg synes det virker så underligt at smutte. Men jeg sover så sindsygt dårligt, hvis ikke jeg kender personen.
   Selvrealisering ….. :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg sover også helt åndssvagt dårligt, hvis det er med en jeg ikke kender. Lige denne aften havde jeg for eksempel heller ikke en tandbørste med, og det er bare ikke det fedeste at skulle kysse sin nye flirt med morgenånde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos Ingeniøren, første del