Farvel

Iværksætteren

Jeg har rygende travlt på arbejde i denne uge. Og næste uge med. Mindst. Er ved at segne af træthed, når jeg kommer hjem. Der er møder, deadlines, kurser. Det var måske lige optimistisk nok, da jeg oven i købet sagde ja til at tage på date i dag, for jeg ligger nu fuldstændig flad og drænet på min sofa. Egentlig ligger jeg lidt skævt på min hofte, det gør ondt, jeg orker end ikke vende mig. Og i stedet for at forberede mig til i morgen, går jeg nu i gang med at blogge om daten.

Han skrev til mig henover weekenden: “Hej Frøken Kløe 🙂 Jeg så dig på Tinder, men noget gik galt, for du forsvandt, og jeg har forgæves swipet løs for at finde dig igen. Jeg håber ikke, du synes, det er for stalker-creepy, at skrive til dig på Facebook. Jeg vil gerne invitere dig på kaffe, har du lyst til det?,” stod der. Lidt stalker-creepy måske. Også lidt sødt. Han fortalte, han er nystartet iværksætter. Det lød sejt. Da jeg først fik klikket mig ind på hans billeder, var jeg overbevist og rimelig klar på kaffe. Vi aftalte at mødes efter fyraften.

Genkendte Iværksætteren med det samme, da jeg så ham stå der på gadehjørnet. Lavere end jeg havde håbet. Praktiske gummisko. Men han havde store, troskyldige øjne og lyst skæg. Så charmerende ud. Jeg kunne mærke mit blik fare rundt og gennemsøge hver en snirkel og rynke i hans ansigt. Mine hænder flagrede, da jeg i løbet af de første sekunder lynhurtigt forsøgte at tolke hans kropssprog. Gengældte hans fnisen, og opdagede en hvirvel i hans pandelokker. Jeg var på med det samme, min hjerne kværnede, og mit smil strålede; mundvigene var som naglet med hæfteklammer i et U. Han ligner en, man kan få pæne børn med, tænkte jeg.

Vi købte kaffe to go. Og så gik vi. Gik og gik i tre timer. Kom forbi ditten, der mindede Iværksætteren om datten, så vi skyndte os over til dette, som bragte os videre til hint. Det var sjovt og spontant. Men jeg kunne ikke greje, om jeg var tiltrukket af ham eller ej. Så ham an fra enhver vinkel, vurderede, overvejede, slap ikke tanken. Da han et par gange tilfældigt stod tæt op af mig, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at jeg ikke håbede, han ville benytte lejligheden til at forsøge at kysse mig. Kunne bare slet ikke overskue kys. Jeg håber, det var fordi, jeg var træt. For Iværksætteren er sød og god. Han er lige sådan en type, jeg burde snuppe. Så jeg gik med til at mødes igen og håber, jeg finder ham uimodståelig næste gang.

   

4 kommentarer

 • Julie

  sååhh… Jeg har lige læst alle indlæg, fra ende til anden!! – det er eksamenstid og jeg burde være begravet i alt andet end en nyopdaget fantastisk blog, but you know how it is…. Du er ligetil og lige i skabet! Er fra nu af fast følger og – indrømmet – helt stalker besat af hvornår næste indlæg tikker ind…. Er også yderst ramt på “ulykkelig-kærligheds-fronten” selv for tiden, med nærmest kroniske rander under øjnene og permanente tårer silende ned af kinderne… Så tak – tak for et smil, et wow, og et indblik i din fine verden… Bare tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Åhr, selv tak da 😉 Bloggen her bliver nok aldrig én, jeg dagligt opdaterer med indlæg – så pokkers meget sker der alligevel ikke i mit liv! – så det kommer lidt som vinden blæser.
   Kender godt selv det der med at opdage en ny blog, man bliver helt opslugt af, så er helt stolt over, du har det sådan med min. Jeg er virkelig glad for, at du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lyder som en hyggelig date 🙂 Dejligt med lidt fremgang 🙂
  Til slut lige et kæmpe klap på skulderen og et kram for at afslutte med Eksem. Sådan Frøken Kløe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det var også rigtig hyggeligt, det var godt at komme lidt ud igen 😀 Og kram lige tilbage til dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel