Lærer X

Menstruation

Oh Himmel! Jeg har fået menstruation. Den kom snigende i løbet af søndagen. Selvom det føles som om en jernhånd har taget et fast greb i min livmoder og rusket den, til den krampede, oplevede jeg alligevel en vis fornøjet lettelse da jeg så de første røde pletter i mine bikinitrusser. Blødningen kommer tidligt denne gang – man kan sgu heller ikke regne med en fløjtende fis længere, efter man er stoppet på p-piller. Ifølge min kalender burde den allertidligst arrivere senere på ugen. Men jeg betragter det som den endegyldigt blodige renselse af min synd, så det går lige an.

Mavesmerter er dog aldrig morsomt ligegyldigt hvor kærkommen menstruationen er. Overvejede alvorligt at tage en sygedag i morges. Ikke kun på grund af ondt i maven. Man kan vel altid snuppe en Panodil. Men på sælsom vis sender min menstruation mig altid i en akut diarré-lignende tilstand. Ja. Ingen detaljer er for grumme for mine læsere. Og nu har jeg købt M&Ms, fordi det ligesom er synd for mig, velvidende at min mave heller ikke bryder sig om peanuts. Faktisk slet, slet ikke. Så det er en ren fest i det lille hjem på tredje i disse dage.

   

8 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har ligeledes fundet din blog gennem Miriam, og jeg er fan! Jeg kunne bare så godt tænke mig at du kom på bloglovin, så man kunne følge med den vej igennem?

  Er du der allerede, og er det bare mig, der er blind, så lad mig det endelig vide 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det er altid dejligt at blive opdaget 🙂 Men jeg er faktisk allerede på Bloglovin – prøv at søge på densodekloe.bloggersdelight.dk, kommer jeg så ikke frem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det var du da også! Kunne bare ikke finde et link her på din blog 🙂 meeeen nu har jeg fundet dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Sådan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har kun én ting at sige; period-poops! min mave (som i forvejen lever lidt sit eget liv pga. IBS) går helt amokka en gang om måneden….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med mensen! 🙂
  Jeg har fundet din blog igennem Miriams, og vil bare lige tilkendegive at jeg er mega hooked! Du skriver virkelig sjovt, og jeg håber altid der er kommet nye indlæg når jeg går ind og kigger. Så mega thumbs up herfra! Du har i hvert fald fået en ny fan i mig :blush:
  Ps. Så kender jeg godt den der ‘mens-mave’. Som om det ikke var straf nok at skulle bløde ud over det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Åhr, hvor er du sød – tak! Det gør mig altid glad at få en rar kommentar som din 😀
   Ok, jeg troede næsten, jeg var den eneste, hvor det bogstavelig talt løber ud af begge huller, men dejligt at vide, man ikke er alene 🙂 Andre piger kigger altid bare sært på mig med et ej-vel-blik, når jeg nævner det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lærer X