Spurven

Mødre og ekser

Min mor er begyndt i skole igen. Det er super sejt, synes jeg. Hun er over halvtreds, men det skal dæleme ikke afholde hende fra at lære noget nyt – og det gerne hele tiden, synes hendes evige holdning at være. Siden studiestart har hun konstant siddet med næsen i en bog, når jeg har været på besøg. Og hun ringer til mig og fortæller stolt løs om ‘det dorsolaterale præfrontale cortex’. Som jo er et sted i hjernen, hvis nogen lige skulle have glemt det.

Efter den første uge i skole, skrev hun, at hun allerede havde fået en ny studiekammerat. “Det var vel nok skønt,” svarede jeg. “Gæt hvem!” lød den næste besked. Åhr. Øh. Altså. Men jeg nåede ikke langt i gætterierne, før hun skrev: “Det er Eksen! Og vi drak kaffe sammen, det var simpelthen så skønt at møde ham.” Hans studie holder åbenbart til huse i samme bygning som hendes. Akavet, tænkte jeg. Senere samme aften blev jeg ringet op af Eksen. “Jeg mødte sgu din mor i dag,” sagde han. “Jeg stod lige og var ved at købe et pølsebrød inden forelæsning, og så stod hun pludselig der og sagde hej, og så snuppede vi lige en kop kaffe sammen, og det var vildt hyggeligt, og hun fortalte om det der med dine forældres toilet, der ikke virker, og om din morfar, der er på sygehuset, og om hendes nye studie, og om dig, og det var bare sjovt.”

Så nu har de gudhjælpemig startet en kaffeklub hver torsdag. Sidder rigtig og smovser i kantinen sammen. Det er bare fucking fantastisk.

   

14 kommentarer

 • Caroline

  Haha, sjov blog du har 😀
  Hvad læser din mor mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hahahaha, sorry, men hvor er det altså for SJOVT! Føler med dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Åh Gud. Det skete præcis én gang med min eks. Så blev jeg pigefornærmet og forbød det, med et “i må respektere min beslutning og støtte op omkring jeg ikke ønsker ham i liv”. og det gjorde de så.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   For nu er det ok med mig, at de bare drikker kaffe sammen en gang i mellem. Men hvis det lige pludselig bliver til fx hyggemiddage eller sådan noget, står jeg sgu også af 😉 Problemet er også bare lidt, at Eksen og jeg jo stadig ses, så helt ude af mit liv er han stadig ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh snap! Ej, men det er jo tragikomisk det der. Stakkels dig 🙂 Ellers må du opdrage på din mor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Hvis der går for meget strikkeklub i den på et tidspunkt, siger jeg noget til hende. Men lige nu hygger de sig vist bare en gang i mellem, så det er NÆSTEN ok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Karma is a bitch, siger de kloge 😀 Elsker din blog! Bliv ved med at være sammen med saftige mænd, tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Du har ret, det er vist temmelig meget karma der bider mig i røven nu.. Hahaha, vil da gøre mit absolut bedste for at være sammen med saftige mænd! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Haha!
  Jeg leger i øvrigt selv bff’s med en gammel flammes mor for at pisse ham af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Og tro mig, det pisser ham helt sikkert af – det er vildt irriterende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hihihihi…. Det er jo mega meget slet ikke fedt, men det er dælme sjovt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spurven