Sexting med Udenbysen

Noget om klamydia

Sent søndag aften måtte jeg kapitulere og indså, at jeg var nødt til at ringe til min læge den efterfølgende morgen. Det kløede. Ja, det gør det jo som regel. Men ikke på dén måde. Min kusse kløede som den aldrig havde kløet før. Og sved det ikke også lidt, når jeg skulle tisse? Sørme så. Jo mere jeg tænkte over det, jo mere sved det faktisk. Satans piklort, tænkte jeg og googlede straks alverdens kønssygdomme. Åh Gud. Der er en del, skulle jeg hilse og sige. Med tilhørende closeups af sygdomsramte kønsdele. Det får man ud af at være let på tråden, skældte jeg i tankerne og gloede gysende på billederne. Man får vorter og man får slim og man får røde pletter og det der er værre. Nu kløede det endnu mere, og jeg kløede igen, indtil jeg følte mig hævet og fandt blod under et par negle. Hev et spejl frem og satte mig med bar numse på stuegulvet. Spredte ben og og spejlede hvad der lignede vrangen på min kusse. “Stakkels lille du”, jamrede jeg og aede forsigtigt en opsvulmet skamlæbe.

Næste morgen tastede jeg min læges nummer. Sad irriterende længe i kø til irriterende muzak. “Hvad kan jeg hjælpe dig med?” spurgte en venlig lægesekretær. “Jeg vil gerne bede om en tid hurtigst muligt, tak,” svarede jeg. “Er det akut? Er du dårlig?” spurgte hun. “Mjah, sådan da,” mumlede jeg. “Kan du sige kort, hvad det drejer sig om?” fortsatte hun. “Det KLØR! Og det klør MEGET! Og det er KLAMT! Jeg tror, jeg har KLAMYDIA!” hylede jeg så det ikke skulle undre mig, hvis mine naboer hørte det. “Fy for Pokker,” sagde lægesekretæren. “Så må du hellere skynde dig herind.”

Følte bitterligt min walk of shame på turen mod lægen. Tænk hvis jeg havde… noget? Hvad så? Hvad gør man så? Jeg ved, jeg burde kontakte tidligere sexpartnere. Åh. Magtede det ikke. Altså. Hvad siger man?

Kom ind til en anden læge end min sædvanlige. En ung, pæn kvinde. Sikkert omkring min egen alder. Great. “Og jeg kan se, du er her på grund aaaf… klamydia?” sagde hun, mens hun læste sekretærens noter på computerskærmen. Satte hende hurtigt ind i situationen. “Det er jo altid bedst at bruge kondom,” smilede hun. “Men det SPRANG!” sagde jeg hurtigt. Og så var det ikke engang løgn. Det sprang virkelig. Lød bare så dumt at sige der i hendes pæne, hvide lægekontor. “Vi må hellere kigge på det så,” hun pegede over mod briksen og stigbøjlerne. Fucking stigbøjler.

Jeg synes altid en underlivsundersøgelse gør ondt. Kan slet ikke slappe af. Det er min straf, tænkte jeg og sukkede. Lægen var faktisk sød nok. Forsøgte at være forsigtig. Snakkede beroligende om løst og fast. Havde det ikke været fordi hun havde et metalmonstrum af et kæmpe gynækologisk tanglignende udstyr stukket op i mig, tænkte jeg dér på briksen, var hun faktisk lige sådan én, jeg kunne blive veninder med. “Har du nogensinde haft svamp?” spurgte hun nede mellem mine ben. “Jeg kan godt forstå du klør! Pyha, du har i hvert fald svamp. Det er da helt sikkert! Men nu poder vi dig lige for klamydia også for en sikkerheds skyld, selvom jeg nu ikke tror, det er det, der giver dig kløe.”

Det var heldigvis hurtigt overstået. Hun lavede en recept på piller, og jeg travede hastigt mod apoteket. Tænk at man kan blive så glad for svamp. Hell, jeg tager gerne al svamp, jeg kan komme i nærheden af, så længe jeg ikke har klamydia og er tvunget til foretage pinefulde telefonopkald.

Jeg kan til den nysgerrige læser informere om, at min kusse i dag heldigvis er tilbage som sit eget søde, bløde, lyserøde jeg. Hurra.

   

2 kommentarer

 • Vic

  Har lige fundet din blog og hvor skriver du bare godt! Føler mig især ramt af det her indlæg da jeg selv lige har klamydia tidligere på sommeren 🙁 heldigvis havde jeg kun en det kunne være så det var værst for ham der skulle lave mange opkald fordi han har ses ubeskyttet med en del. Det burde havde været en lærestreg for mig men fortsatte med at være sammen med ham kun med kondom dog og nu har jeg fået herpes af ham :'( det er det mest smertefulde jeg har prøvet at fejle dernede indtil videre pyha, så nu må det bekendtskab vist afsluttes

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tak skal du have 🙂
   Ej ej ej, det lyder virkelig slemt. Jeg har heldigvis aldrig prøvet at have herpes, og håber da heller aldrig det kommer til at ske, hvis det er så smertefuldt, som du siger 🙁 Men ja, ud af vagten med ham, det kan jeg virkelig godt forstå du ikke gider fortsætte med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexting med Udenbysen