Sex med Handymanden

Noget om Sun Lollys

“Hvad tror du klokken er?” spurgte Handymanden med hagen hvilende mod min isse, “vi vædder om det!” Det var allerede blevet vores leg. Sidst havde der været et blowjob på højkant. Han havde som vinder inkasseret præmien med ovenud tilfreds mine, straks afgørelsen var faldet. “Jeg tror, den er 22.30,” lagde han ud. “Ok. Jeg gætter på 23.15,” sagde jeg. “Hvad vædder vi om?” jeg kunne høre, han smilede. “En Sun Lolly. Det kunne jeg virkelig godt bruge lige nu,” svarede jeg. Min kind på hans bryst. Han indvilgede grinende. Handymanden løftede dynen til side, jeg sprang op og fandt mit ur på kommoden. 23.07. “Jeg vandt!” lo jeg triumferende og kastede uret over til ham. “Så må jeg jo sørge for is til dig,” sagde han, hev mig ned til sig igen. Jeg slyngede benene rundt om livet på ham. “Mh. Sådan et par lækre damestænger omkring mig – det er det bedste, jeg ved,” og med sin mund mod min, fik han mig lynhurtigt til at glemme alt om væddemål og præmier.

Dagen efter kaldte pligterne. Handymanden måtte hjem til sin egen by igen. Der ville gå flere uger før jeg kunne være sammen med ham. Det var næsten helt underligt efter flere dage i hinandens selskab. Men vi skulle ses igen, aftale vi. Vi ville ringes ved, lovede vi. Han kiggede længe på mig og gav farvelkys i entreen.

Jeg var en eksemplarisk datter og tog et smut hjem til mine forældre. “Hvor er det dejligt at se dig være så glad, Lille Skat,” bemærkede min mor. Jeg fik livretter til aftensmad og sov på mit gamle pigeværelse. Om morgenen læste min far og jeg stille lokalavisen side om side, mens min mor holdte øje med naboen, der var i færd med at bakke ud af carporten med et ordentligt trailerlæs. Mumlede noget med, at nu gjorde naboen det igen, og det gik jo ikke så godt sidste gang, og nu kom han lige lovlig tæt på mine forældres bil, og om jeg havde hørt, hvad der helt præcis skete sidst, og om jeg ville være med til at bage boller. Jeg fulgte opmærksomt med i trailermanøvren. Min far nikkede med læsebrillerne på næsen, som om det afgjorde sagen: Naboen opførte sig ganske bestemt helt forrykt med den trailer. Han forsvandt igen bag avisen. Vi gik ombord i bolledejen, og jeg fik styr på den seneste sladder fra min barndomsby.

Tog bagtrappen op på tredje, da jeg søndag aften kom hjem til min egen lejlighed igen. Tussede lidt rundt. Opdagede, jeg manglede mælk. Ork. Jeg skal bruge mælk til morgenkaffen. Og jeg skal altså have morgenkaffe. Nå. Det må lige blive en hurtig tur i Netto, tænkte jeg. Trak i gummistøvler og frakke og åbnede hoveddøren. En plastikpose dinglede fra dørhåndtaget. “Du vandt,” stod der på en lap sat fast med gaffatape. Jeg smeltede. I posen lå en pakke Sun Lolly.

   

14 kommentarer

 • natasa

  mit eget nyligt knuste hjerte bliver lidt lunere af at læse med. elsker nye begyndelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det er jeg virkelig glad for – jeg kender jo efterhånden også til det med knuste hjerter, så det er godt, hvis Handymanden kan hjælpe mere end én her 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Armen altså, han er bedårende:-)
  Mere sød handyman til dig… og flere gode historier til os:-)
  Jeg er glad på dine vegne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Åhr, det er dejligt at høre! Ja, det var simpelthen så sindssygt sødt gjort 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh.. 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hold nu op, hvor er det bare sødt! Noget af det, der kan gøre mig allermest glad, er når jeg bliver bekræftet i, at en jeg selv holder af, tænker på mig og vil gøre ting for mig, der gør mig glad, uden decideret at blive opfordret til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg er helt enig 😀
   Var seriøst også bare helt på røven over det – simpelthen SÅ sødt gjort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BINGO!
  – Håber det var dem med grape, det er de bedste B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, det var med colasmag, men det er nu heller ikke værst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Det gør mig så glad at fornemme du er tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  YAAAS! Tog mig selv i at smile bredt, da jeg kom til slutningen. Handyman FTW!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex med Handymanden