Gensyn med Fitteren

Om at være en kælling

Ah. August. Ja ja. Nogen har ikke været så aktiv med at blogge på det seneste. Hvilket muligvis skyldes at nogen fik en hjerneblødning for et par uger siden. Denne hjerneblødning kom sig af et anfald hvidglødende jalousi. Min ekskæreste har fundet en ny kæreste. Og det kunne det lille, ensomme, egoistisk forurettede barn jeg åbenbart har boende indeni mig ikke tåle. Ja, det er et grimt barn, og jeg skammer mig grusomt over det. Seriøst. For det meste er jeg også god til at skjule det af vejen, men af og til stamper det så voldsomt i jorden med sine små, skarpe fødder, så jeg lader dets ækle hoved titte frem. Det er virkelig en lorteunge, for det var i sin tid mig selv der gjorde det forbi med min eks. Så den skal bare klappe kaje, skal den. Men barnet skreg: “Hvad bilder han sig ind at finde en anden? Det skulle jo være mig! Mig og ham. Han må kun elske mig. Mig, mig, mig!”

Så jeg ringede til ham en sen aften. Og jeg græd. Og jeg tryglede. Til sidst fik jeg min vilje. Han gik med til at ses til kaffe. Var rystende nervøs, da jeg gik mod kaffebaren. Han så selvfølgelig dejlig ud som altid. Jeg så også selv temmelig indbydende ud, hvis jeg må være så fri. Så vi drak kaffe. Og vi snakkede. Snakkede rigtig meget. Rigtig længe. Vi gik en tur. Endte gåturen tilfældigvis foran min hoveddør? Ja, det gjorde den vist. Fik jeg lokket ham med op? Ja, det gjorde jeg. Knaldede han mig? Ja, det må man sige. Var jeg ved at dø af dårlig samvittighed bagefter? Ja, mildest talt. Kan jeg nu ikke slippe af med ham igen og er ligefrem blevet min ekskærestes elskerinde? Absolut.

Hvis der findes en skærsild for særligt listige kællinger, så er det sikkert der I kan finde mig. Hej hej.

   

5 kommentarer

 • Ja det er røvsygt.
  Men mens han forhåbentlig kommer til fornuft, kan jeg skrive om det elendige, men underholdende singleliv imens.
  Måske endda finde en, jeg kan blive forelsket i engang.

  Min erfaring er, at mit indre grimme menneske kan tøjres ved at sige det højt eller skrive det. Det er trods alt meget rart :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh well. Så kan vi følges derhen til det der helvede.
  Ikke at jeg har gjort det endnu, men FÅRK hvor vil jeg gerne!
  (Og måske komme til at sende et lille bitte billede til ny kæreste)

  Ikke min pæneste side. Men alle ved jo, at når man har sagt det højt, så kan man ikke finde på det i virkeligheden. Sådan er reglen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Åh nej, du må ikke gøre det! Jeg er selv ved at dø af dårlig samvittighed over at have revet op i Eksens knuste hjerte IGEN. Jeg vil ikke have ham, alligevel kan jeg ikke holde ud at lade ham gå.
   Men ja, det er bittert nok, når ens eks har fundet en ny. Man får lyst til at gøre slemme, slemme ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne heller ikke finde på det. Men forskellen er nok, at jeg vil have ham. Som i VIL.
   Jeg blev syg og så gik det galt, jeg holdt ikke op med at elske ham.
   Men nej. Det er heller ikke vejen at få ham tilbage på, jeg ved det.
   Det er kun mit grimme indre menneske, der kan finde på at tænke den slags. Heligvis er der forskel på fantasier og leve dem ud i virkeligheden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Nåå. Men så er det jo egentlig ulykkeligt. Jeg håber, du finder ud af det med ham en dag 🙂
   De der grimme indre mennesker er altså en skidt ting, de kan være svære at styre nogle gange 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gensyn med Fitteren