Når Vikaren er fuld

På date med Udenbysen

Såeh. Har skrevet med en temmelig lækker fyr de sidste par dage. Jeg liker generelt kun mænd, jeg kan se, er tæt på mig – det er ligesom nemmere hurtigt at kunne smutte hjem bagefter så. Sent en nat i weekenden matchede jeg med et hunk som kun var to kilometer fra mig. Perfekt! Dagen efter kunne jeg pludselig se, at han nu var meget, meget længere væk. Nå, han er nok bare udenbys i dag, tænkte jeg. Men nej. Han bor et pænt stykke fra mig, og vi matchede kun, fordi han tilfældigt var til fest i min by. Han er Udenbysen. Øv.

Når vi skrev sammen var han sjov. Sådan rigtig sjov. Sad og klukkede lidt for mig selv hver gang jeg læste hans beskeder. Tilsidst overgav jeg mig og gik med til at springe på toget og mødes med ham i går.

Vi blev enige om at drikke øl. Snakken gled fint, han var nem at tale med. Hans latter var som en dyb, varm rumlen. Det lød rart. Da vi havde drukket ud, bød han på vin hjemme i sin lejlighed. Sådan noget skal man ikke sige to gange til mig.

Hjemme hos ham snakkede vi videre. Hyggeligt. Sjovt. Efter en del flirten og lange blikke, sagde han pludselig fuldstændig roligt – mens han kiggede mig direkte i øjnene – at han ikke havde tænkt sig at lade mig gå, før han havde kneppet mig. Og så fortalte han, hvad han havde lyst til at gøre ved mig. Jeg lyttede åndeløst. “Kom her,” sagde han og hev mig ind til sig i et kys. Han hev min bluse op og fandt min brystvorte. Trak tøjet af mig og stod tilfreds og betragtede mig. Jeg viste ham mine myggestik på maven, og han kyssede dem. Vi havde sex det halve af natten. Det var godt. Rigtig godt. Han kaldte mig baby. “Du knepper mig godt, baby,” stønnede han. Det kunne jeg godt lide.

Han var vild med min røv. Ville hele tiden tage mig bagfra. Han tvang mine arme bagud og holdte dem fast, mens jeg lænede mig forover. Hans ben låste mine fast. Jeg lå struttende åbent med numsen op mod ham. Han kneppede mig hurtigt og smækkede mig hårdt bagi. Bagefter var mine baller røde og hævede.

I nat kørte han mig den lange vej hjem, da jeg for længst havde misset det sidste tog. Bilen var mørk og lun. Udenbysen havde en hånd på mit lår, og jeg følte mig tilfreds og søvnig.

   

5 kommentarer

 • Savner også at være single! – men mindes også at det faktisk hører til sjældenhederne at de der mænd rent faktisk er gode til sex den første gang – så stort tillykke med Udenbysen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Der kan helt sikkert være langt mellem snapsene, så var vist rimelig heldig med Udenbysen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Ja, det er rigtigt. Men nogen gange, så.. Åh 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Åh, hvor jeg savner at være single!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Vikaren er fuld