Fitteren

Reunion

For noget tid siden var jeg til reunion. Ti år siden årgang 2004/05 gik sammen i tiende klasse, det blev fejret i lejede festlokaler. Inden da spiste jeg sammen med et par af de piger, jeg blev veninder med dengang. Var en smut forbi vores stambar inden vi tog videre til festen. Det er den hyggeligste bar i hele byen. Sjusserne er billige og cigaretrøgen ligger i tunge, grå tåger.

En af pigerne prikkede mig i siden og pegede diskret bagud. “Oh my God!” mimede en anden med opspilede øjne. Ved bordet bag os opdagede jeg, hvad der var grunden til deres fnisen: Vikaren fra mit arbejde. Eller. Egentlig ved jeg ikke, om han er vikar, men han er i hvert fald ikke fastansat. Og han er virkelig lækker. Altså virkelig. Glat, pæn hud. Mørkt, kort hår. Muskuløs krop. Adonisansigt. Man får ganske enkelt lyst til at spise ham, bide i ham, suge og slikke, når man ser ham. Men lagde han mærke til mig? Næ. Fik ikke engang et blik eller et hej. Så jeg ignorerede ham tilbage det bedste jeg havde lært.

Jeg blev en smule tipsy af besøget på stambaren. Vi løb gennem regnen til Netto, og jeg grinede hæst hele vejen. Vi købte slavevodka og billig sodavand. Blev hentet af en af pigernes søster, som kørte os til festen. Følte mig som en sekstenårig skoleelev igen med klirrende og klukkende flasker i plastikposer på mit skød, mens jeg sad fastklemt på bagsædet af bilen.

Festen foregik i højt humør og med rigelige shots. Min tunge blev blød og uformelig i munden. Vi blev alle enige om, at Vikaren ikke måtte være rigtig klog, siden han ikke havde sagt hej til mig. Absolut ikke rigtig klog. Og jeg var absolut ikke en pivskid, at jeg ikke selv havde turdet at sige noget. Absolut nej.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitteren