Møde med Chefen

Servicemeddelelse #2

Skulle det være gået nogens næse forbi, er der nu noget der hedder densodekloe.dk. Ja. Eget domæne og det hele. Ret prof, hvis jeg selv skal sige det. Samtidig er jeg rykket over som Premiumblogger. Så deeet.

Til nye læsere: Velkommen. Jeg er Frøken Kløe. Mit rigtige navn får I nok aldrig at vide, for jeg blogger anonymt. Det gør jeg, fordi jeg skriver om mænd. Mænd og sex og dating og al det snask, der gerne plejer at følge i kølvandet af sådan nogle sager. Altså. Det være sig, når der ligesom er noget snask at skrive om selvfølgelig. På den måde vil I sikkert opleve, at jeg har tendens til at være lidt troløs og ikke særlig konsekvent i det – daglige, ja, til tider sågar ugentlige indlæg kan godt gå hen og blive en sjældenhed her på siden. Bliver man træt af at klikke sig herind hver dag i sin higen efter nyt læsestof, kan man i stedet følge med via Bloglovin’. Det er drønsmart.

Jeg startede Den søde kløe, da jeg efter ti års nonstop p-pilleindtag valgte at droppe den del af mit morgenritual, der bestod i netop at klikke løs med blisterpakning og nedsvælge indholdet. Først skete der ikke så meget. Men så skal jeg ellers love for der lige pludselig kom fut i sagerne. Jeg var liderlig. Hele tiden. Jeg siger jer: Konstant pik på hjernen. For at komme eventuelle misforståelser i forkøbet bør det nok tilføjes, at jeg holder af at omtale det som kløe. Nuvel. Jeg fik hurtigt fingrene i Tinder. Senere også Happn. Åh, det var lystigt i starten, kan I tro. Og så gik jeg ellers i gang med at dokumentere enhver date, hvert kys eller knald. Desuden vil den skarpsindige læser sikkert hurtigt opdage, at mit valg af mænd ofte falder på de fuldskæggede af slagsen. Skulle der tilmed også findes brystbehåring er jeg all in. Satme flot, det er. Efterhånden har jeg heldigvis fået mere styr på mine løbske hormoner. Kløen viser sig dog stadig nogle gange. Den er tilsyneladende kommet for at blive og har fra tid til anden behov for lige at markere sig – nok mest bare for en sikkerheds skyld, forestiller jeg mig, skulle jeg tilfældigvis gå hen og glemme det.

Derudover kan jeg fortælle, at jeg fylder 29 i løbet af foråret. Føler stor trang til hver måned at bruge alle mine penge på tøj og sko. Denne trang bliver med største fornøjelse og omhu udlevet i løbet af de allerførste dage efter lønning, hvorefter resten af måneden foregår så absolut skrabet som muligt. Ellers rimelig glad for kolde øl, smøger og kaffe (med hvilken jeg forsøger at begrænse de absurde mængder mælk og sukker, jeg ellers har for vane at pøse i). Svaghed for Harry Potter, stribede bluser og farven blå. Desuden skabsskruk, rodehoved og generelt altid for sent på den.

Til gamle læsere: Succes, damer! Ha! Hvem skulle have troet, at jeg nogensinde ville få nosset mig sammen til at få eget domæne? Altså. Havde da store planer om det engang. Glemte ligesom bare at gøre noget ved det. Tjek også lige det nye punkt med mænd oppe i menuen, som Lasse har været så rar at hjælpe med. Very nice, no? Og eftersom jeg var på date i tirsdags, kan jeg føje endnu en mand til. Fortsættelse herom følger forhåbentlig inden længe. Pønser ligefrem også på en Om mig-side oppe ved siden af alle mændene. Det er næsten ikke til at rumme, så bloggerprof man pludselig går hen og bliver. Åh, ja. Og tak fordi I stadig er her. Seriøst.

   

19 kommentarer

 • Caroline

  Måske du kunne skrive et indælg på densodekloe.bloggersdelight.dk hvor du kort nævner at fremtidige indlæg vil komme herinde? Opdagede det kun fordi jeg tilfældigt kiggede forbi din instagram 🙂 jeg følger dig nemlig ikke via bloglovin’ så bliver ikke automatisk omdirigeret derfra, hehe. Ps. du har en dejlig blog – elsker dine ærlige indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ja, jeg er også blevet opmærksom på, at der er tekniske problemer i forbindelse med flytningen – I er nemlig flere der ikke bliver omdirigeret. Jeg har vist ikke mulighed for at udgive på densodekloe.bloggersdelight.dk længere – for som sådan eksisterer det jo ikke længere efter det nye domæne har overtaget – men et par søde folk fra Bloggers Delight er allerede sat på sagen, så det er forhåbentlig snart fikset 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tillykke med eget domæne!! Sejt!
  Jeg bliver dog ikke henvist videre hertil, fra din gamle adresse – så måske ikke alle opdager, at du er flyttet? 🙂 Og et lille nysgerrighedsspørgsmål: kender de egentlig din rigtige identitet inde hos bloggers delight – det tænker jeg næsten? At de skal have dit rigtige navn til oprettelsen? Men har de også mødt dig face to face så at sige? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tak!
   Nå, gør du ikke? Ja, det kan du da have helt ret i så… Hmm, det må jeg vist lige høre nogle folk fra Bloggers Delight om så, måske de kan hjælpe der. Tak for tippet 🙂
   Ja, det gør de – kender mit rigtige navn og så videre. Jeg har mødtes med Lasse et par gange her i forbindelse med, at jeg skulle rykke over som premium. Føltes altså ret specielt at skulle stå frem for første gang som Frøken Kløe på den måde, kan jeg godt sige dig, haha! Det var ligesom den anden vej rundt – folk plejer jo altid at kende mig i virkeligheden først, før jeg fortæller dem, at jeg har bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Nej, jeg gør ikke i hvert fald – men bloglovin har fundet ud af det, det var i hvert fald der, jeg så det her indlæg 🙂
   Det er nemlig det jeg kunne forestille mig, at det må have været specielt at skulle bryde sin anonymitet på den måde, haha. Men sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ja, jeg skulle også gerne have sørget for at omdirigere og flytte alle følgere til det nye domæne på Bloglovin, så det er godt at høre, at det da i hvert fald virker 😀 Men det er selvfølgelig ikke alle læsere som følger med derfra, så jeg må hellere prøve at finde ud af det andet også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaffe, Harry Potter og mænd med fuldskæg er klart på min top 5 i livet – ilt og rødvin må være de to sidste 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så lækkert! Jeg elsker din blog! Ha’ en skøn (solskins)lørdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med eget domæne og prof-status;-)
  Dejligt med lyd fra dig igen:-)
  Og “gamle” læsere går vist ingen steder.. vi venter bare på næste date;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tak! Det er skønt – varer heller ikke længe før I hører mere om daten, er i fuld gang med at skrive lidt om den nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du så seeeej🌟. Super fedt og stort tillykke 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Nææh, hvor fint! Tillykke med det. 😄 ser frem til at høre mere om den der date. Håber at du har fået det bedre. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg har fulgt dig længe, vidste jeg ikke alt om de ting du har skrevet, så har lært dig lidt bedre at kende 😀 Og kæmpe tillykke med dit eget domæne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det har jeg vist heller ikke fået forklaret særlig godt eller så direkte i tidligere indlæg, haha 😉 Nå, men så var det heldigvis ikke helt kedelig læsning for jer, der har fulgt med i længere tid; det er godt at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møde med Chefen