Sommermanden

Sex med Sommermanden

Jeg har fire manderegler. De er egentlig simple nok. Ikke tage dem med hjem, ikke spise med dem, ikke gå i bad med dem, ikke sove med dem. Bevares. Nogle regler er vel til for at bryde, og jeg har da et par gange i bloggens historie også brudt en enkelt eller to. Sker dog sjældent. Det er muligvis mig, der er lidt sær i mit forhold til mænd. Men jeg fungerer ikke desto mindre uovertruffent på den måde. Og så føles det altid lidt specielt og spændende, når jeg endelig vælger manden over reglerne. I weekenden gav jeg pokker i hele to af disse på samme dag. Går ud fra I gerne vil høre en hel masse om mine kuldkastede manderegler og anden date med Sommermanden?

Så jeg behøver nok ikke gå specielt i detaljer om, hvordan min hjerne i løbet af sidste uge kogte fuldstændig over med fantasier om samme mand? Var ikke i stand til at tænke en eneste fornuftig tanke. Det hele kulminerede torsdag nat, hvor jeg under en seriøs omgang dirty talk og snaps fik ham til at komme i kaskader. Jeg var selv nær ved at besvime af kløe, men han forbød mig på det strengeste at gøre noget som helst ved den. Det var vidunderligt frustrerende. Er det på nogen måde nødvendigt at komme nærmere ind på, hvordan jeg dagen efter gik som i drømme i en tilstand af et næsten uvirkeligt begær efter Sommermanden? Og at jeg, da fyraften endelig nærmede sig, var mere end klar på at forsøge at drukne kløen i shots? Det er heller ikke spor interessant, at der lige er et mindre aber dabei ved at blande uforsvarlig kløe med alkohol? At man da begynder at gøre dumme ting?

Fint. Så behøver jeg heller ikke fortælle om, hvordan jeg længe har vidst, at en af mine gamle kolleger er mere end almindeligt glad for mig? Har sødt undgået ham og flere gange afslået invitationer om at tage med på date. Heldigvis er næsten alle tilnærmelser foregået, når han har drukket sig mod til. Vi har lettet kunne skyde skylden på såre fuldskab bagefter. Men i fredags var jeg ikke mig selv, og jeg var ikke sød, og jeg var ikke helt klar over, at jeg havde fået en øl for meget. Så vi gider ikke trække det hele ud med indrømmelser om, hvordan jeg pludselig fandt mig selv i en baggård med førnævnte ekskollega? Muren var stadig solvarm mod min ryg, da han fingerkneppede mig og kyssede mig på halsen og hviskede mit navn igen og igen. Hans fingre gled ubesværet op i mig. Og jeg tror, han tror, at det var ham, der havde en så imponerende smørende effekt på mig, mens det i virkeligheden var ugers ophobet kløe og tanker om Sommermanden, der gjorde mig blød og villig. Det her er helt forkert, tænkte jeg sløvt og fik skubbet kollegaen væk. Fandt min cykel og forsvandt, mens han stod i baggården og så efter mig. Gider I læse noget som helst om de kærlighedserklæringer, jeg vågnede op til næste dag? Og behøver jeg at nævne, at det ikke gjorde mine moralske tømmermænd nemmere?

Godt. Skal vi så ikke bare hurtigt spole frem til Sommermandens Komme nu?

Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så nervøs for at møde en mand. Min lejlighed duftede af Ajax, vinduerne var åbne, solen bragede ind. Da dørtelefonen endelig kimede, hamrede mit hjerte så heftigt, så jeg kunne mærke min vejtrækning vibrere. Vandrede hvileløst rundt, mens han fandt vej til tredje. Hvor så han sød ud, som han stod der i min døråbning i skjorte og shorts. Jeg selv havde holdt mig til de mere florlette af slagsen. Alt sammen så han ikke kunne undgå at bemærke hvor tyndt stoffet var mod min hud. Sommermanden gik direkte hen til min bogreol, som jeg selv synes er temmelig velforsynet, og vurderede med kendermine hurtigt mine slidte Rowling og stadig uåbnede Larsson. “Ikke værst,” smilede han. Anede ikke, hvad jeg skulle sige. Men det fandt Sommermanden hurtigt råd for, for snart efter tog han mig i sin favn og kyssede mig. “Jeg er lidt nervøs,” hviskede jeg. “Det kan jeg godt mærke. Det skal du ikke være,” svarede han venligt. Han lod mine shorts falde, trak toppen over mit hoved. Mine hænder rystede, da jeg knappede hans skjorte op. Jeg må have været fuldstændig ude af mig selv af nervøsitet og spænding, for lige meget hvor meget jeg prøver, husker jeg kun svagt hvad der videre skete: Vi lå kort efter i min seng. Her gik det hele lidt stærkere og lidt voldsommere til for sig, og jeg spurgte, om det var nu, han tog mig. “Ja. Det er nu, jeg tager dig,” svarede han. Og så kneppede han mig hårdt og hurtigt, mens mit hoved hang og dinglede ud i ingenting fra sengekanten, og forbipasserende på gaden nedenfor må have kigget op ved de brøl, der kom fra mine åbne vinduer.

Bagefter lå vi nøgne og grinede og svedte. Sommermanden er god at snakke med. Vi lå på maven med kinderne mod lagnet og kiggede på hinanden, mens vi sludrede om alt, der faldt os ind. Han viste mig sine ar. Jeg lod forsigtigt min finger følge dem. Da han begyndte at stritte igen, kyssede jeg den, til han åndede tungt og stønnede, at jeg var helveds god. Jeg skyllede spermen ned med et glas vand.

Vi blev enige om, at vejret var for godt til at blive indenfor. Så vi travede rundt i heden, indtil Sommermanden til sidst sagde, at han var sulten. Forklarede ham forsigtigt om mandereglerne. “Men jeg har jo været hjemme ved dig,” sagde han, “og er du ikke også sulten?” Jo. Det var jeg. Faktisk ret meget. Så tog han mig i hånden og trak mig ned på et torv, hvor cafébordene stod under store baldakiner, og han bestilte tapas og hvidvin, mens en lun brise strøg ind over os. Jeg kan rigtig godt lide tapas. Det er det mest spændende mad, jeg kan komme i tanker om. Man ved aldrig helt, hvad man får. Det er bare små klatter og dipper og dutter. “Tapas er Happy Meal for voksne,” sagde jeg. Han grinede højt og svarede, at jeg var dejlig.

Da vi havde spist, gik vi hjem til min lejlighed igen. Jeg lavede kaffe, mens Sommermanden lå på min sofa og fortalte historier. Hans stemme var behageligt melodisk. Bad mig læne mig op ad ham, og med hovedet mod hans bryst kunne jeg høre ham runge. Min kaffe forblev uberørt og senere kold, da han hviskede søde ord i mit øre og greb insisterende om mine hofter. Denne gang husker jeg det hele: Da han klædte mig af. Da jeg kunne åbne hans skjorte uden at ryste. Da vi først forsøgte os op ad væggen, men grinende måtte fortrække til sengen. Og da han lagde mig ned og trængte op i mig, pande mod pande. Han bollede mig ulideligt langsomt. Jeg kan jo rigtig godt lide, når det går lidt voldsommere til, så man kan mærke, hvem der bestemmer. Blid sex er sjældent min ting. For mig er den hårdere slags lig med vild drift og lyst. Det tænder mig. Men Sommermanden pressede mig ned med hele sin vægt. Han var tung, og jeg ubehjælpeligt fastlåst under ham. Kunne ingenting gøre andet end at lade ham kneppe mig på den mest langsomme, dejlige måde, jeg nogensinde har prøvet. Var ikke et sekund i tvivl om, at han stadig dominerede mig fuldstændig. Jeg klamrede mig overrasket til ham, hans brede ryg og nakke. Sommermanden holdt opmærksomt øje med mit ansigt, hvor læberne skælvede og lydene blev gispet ukontrolleret fra. “Sig til,” pustede han. “Til,” hviskede jeg. Og så stangede han mig dybt, dybt, til jeg krummede sammen og bed ham i skulderen. “Åhr,” stønnede Sommermanden mod min hals, og han var så tung nu, at jeg knap kunne få luft. Så trak han sig ud, skrævede over mig og kom udover min mave og bryst.

Vi var sammen hele dagen og aftenen. Solen var orange og på tilbagetog, da han trampede ned af trapperne. Bagefter kunne jeg dufte ham overalt. Min hud, mit hår, min seng. Jeg vaskede sveden af i badet, fjernede det våde sengetøj, men orkede ikke at lægge nyt på. Rullede mig udmattet sammen på den bare madras og sov tungt og drømmeløst.

   

19 kommentarer

 • Maria

  Hvornår skal I ses igen?

  Hvor langt bor I fra hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Vi aftalte faktisk i aftes at ses igen på søndag 🙂
   Vi bor vist ca 90 kilometer eller sådan noget fra hinanden. For en som mig, der ikke har bil, er det irriterende langt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Det er ikke så langt med tog om der er en togbane mellem jer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Nja, der er vist en time eller så i bil for ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Det er jo INGENTING!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mari

   Gad vide om du havde besøg forleden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det havde jeg! Og der var en lille smule drama, har bare ikke haft ordentlig tid til at skrive om det. Men jeg sætter mig og går i gang, så snart jeg kommer hjem i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Håber bestemt det var hyggeligt og rart?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kolibri

  Var lige ved at blive lidt skuffet over dig til at starte med, men fornuften vandt og du kom på bedre tanker.
  Fuck hvor lyder han bare fantastisk , ham sommermanden. I hvert fald når det kommer til S E X 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Må indrømme, at jeg heller ikke er helt stolt af mig selv…
   Ja, det er også virkelig god sex! Skønt med en god sommerflirt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NN

  Plejer aldrig at kommentere på alt muligt online, men vil bare rose dig, for du skriver altså helt fabelagtigt, så man ikke kan lade være med at sluge det råt! Det er rigtig godt gået, og du har helt styr på din egen, personlige skrivestil 🙂 Keep up the good work! Må man spørge hvor gammel du er sådan ca.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tusind tak!! Jeg får super optur over at læse så sød en kommentar 😀 Og dejligt du tog dig tid til at kommentere alligevel.
   Det må man gerne spørge om. Jeg er 28 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jaaaaaaaah! Holdt vejret hele vejen igennem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Så sad man her på arbejdspladsen og fik et alvorligt anfald af kløe.
  Ej hvor er du god til at skrive!! Jeg elsker det.

  Hvor finder du de mænd? Jeg har dælme haft mange sløje gåture om Søerne efterhånden uden noget der minder om en Sommermand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, så kan du selv se hvordan jeg har haft det det sidste stykke tid 😉
   Jamen, ham her fandt jeg bare på Tinder. Har været nødt til at udvide lidt i antal kilometer jeg søger i, for Tinder er alt for hamrende kedelig i min by for tiden. Jeg ved heller ikke hvor alle de lækre, interessante mænd ellers gemmer sig, men jeg vil meget gerne vide det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  PS. En opfordring: læs Lone Hørslevs digtsamlinger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hold da helt ferie.
  Du skriver fremragende og vækkede mig lige her.
  En sætning som ‘Jeg skyllede spermen ned med et glas vand’ er enestående hård, smuk og præcis.
  Selvom jeg også fik en tur i søndags, så kan jeg ikke undgå at blive bare sådan lidt misundelig på dine oplevelser.
  Jeg håber det bliver til flere eventyr i sommerens løb. Giv den gas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Tak!
   Det håber jeg såmænd også, nu må vi se hvad det bliver til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommermanden