Sommermandens genmæle

Sig nu noget

Sommermanden er rejst. Aftenen inden skrev vi sammen. Jeg lagde op til at sige farvel. Egentlig havde jeg ikke gjort helt klart for mig selv, om det skulle være et farvel for evigt eller bare et farvel-vi-ses-farvel. Og egentlig havde jeg jo håbet, at Sommermanden under alle omstændigheder ville protestere, hvis det viste sig at være et for evigt-farvel. Her kunne man måske argumentere for, at man for en gangs skyld bare skulle sige tingene ligeud. Sådan: “Har du lyst til at fortsætte?” Men nej, nej. Det spil kører jeg jo slet ikke med Sommermanden. Og især ikke når jeg ikke engang selv er rigtigt klar over, hvad jeg vil nu. Det hele skal åbenbart helst være så kompliceret og kryptisk som muligt. På den måde er jeg så dejligt irriterende. Sommermanden svarede tilbage, at han godt kunne forstå mit farvel. Og så gav han sit eget. Jeg genlæste den besked mange gange. Tænkte, jeg aldrig ville svare ham, at det her skulle være de sidste ord mellem os. Den plan holdt stik i omtrent en halv time. Men den skingre panikfølelse, der begyndte at brede sig i min mave, lod mig forstå, at det slet ikke var den rigtige løsning. Kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har følt noget, der var så forkert. Du er nødt til i det mindste bare at prøve at få det til at fungere, skreg det i mig.

Så jeg sendte endnu en besked. Noget med at jeg ville ønske, at han sagde, vi skulle give det et skud. At jeg syntes, det havde været svært at tale med ham om. Og at jeg aldrig rigtig havde fået det sagt, men at jeg forfærdelig gerne ville prøve at give os en chance trods tusinde kilometers afstand. Sommermanden svarede, at han gerne ville holde kontakten, snakke og drømme over Skype. “Hvis det skal være os, kan vi nok begge mærke det når der er gået noget tid,” skrev han. Men uden at være kærester. Uden løfter man ikke kan holde. Var ikke tilfreds med et eneste af de svar, han gav. Og jeg kunne ikke formulere mig ordentligt, jeg kunne slet ikke forklare, hvad jeg mente. Det er flere dage siden, og selv nu kan jeg stadig ikke finde de rette ord. For altså. I virkeligheden ville jeg jo bare gerne have, at Sommermanden blev i Danmark og byggede et slot til mig. Agtigt.

Jeg ville ønske, at Sommermanden og jeg havde haft den samtale ansigt til ansigt. Så kunne jeg have forsøgt at forklare ham, at jeg jo godt kan se, at oddsene er imod os, at det der med at være kærester på tværs af lande ikke er det fedeste, men at jeg ville gøre mit bedste for at give os muligheden for at bevare et os. Hvad det så end er. “Det må udvikle eller afvikle sig,” sagde Søster, “det er den ultimative test.” Og det har hun jo ret i.

Så det er status. Nu må vi se.

   

10 kommentarer

 • H

  Jeg kan heller ikke søge din blog frem, jeg går ind via link på Miriams blok. Har forsøgt alt muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Øv, håber ikke, I er mange med det problem da, det er virkelig træls 🙁 Har du prøvet Bloglovin-knappen i sidebaren?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er netop blevet færdig med at gennemlæse hele bloggen, og er slet ikke i tvivl om, at jeg skal være fast læser! Men hvorfor kan jeg ikke tilføje den på bloglovin? Det er lige meget om jeg søger med ø, oe eller hele URL, så kommer der intet frem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Det er jeg virkelig glad for at høre! 😀

   Men hmm, det ved jeg ikke lige… Hvad nu hvis du søger på hele adressen, altså densodekloe.bloggersdelight.dk? Hjælper det? Måske du også kan klikke dig frem via Bloglovin-knappen nederst i sidebaren her på bloggen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kolibri

  Hvor er jeg glad for at høre at du fulgte din mavefornemmelse og gav det et skud. Hvad det så indebærer er jeg sikker på at det er bedre end intet. For at vide at man kæmpede og forsøgte er altid lettere at accepterer end hvis man bare gav op på forhånd.
  Glæder mig til update.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nu har jeg slugt din blog på 2 dage – tak for vidunderlig læsning! Skriv en bog ASAP!

  Jeg er ved at dø af spænding over en update på sommermanden/efterdøninger.

  Kærlig hilsen en hengiven fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, dejligt du kan lide det – og tak for skøn kommentar!
   Der kommer en update snarest, i hvert fald i løbet af denne uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har lige opdaget din blog. Kun en ting at sige – GENIAL 👏. Hermed min nye guilty pleasure.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommermandens genmæle