En ikke-date

Skriverier med Frømanden

Okay. Så jeg var ikke den eneste stalker i går. Efter Tinder begyndte at virke igen, var alle mine matches heldigvis intakte, så jeg skrev til Frømanden, at jeg ikke håbede, han troede, jeg havde prøvet at snige udenom daten. Han havde haft samme problem som mig. Og havde i stedet fundet mig på Facebook. Havde ikke opdaget hans besked, den var landet i min andet-indbakke. Vi brugte resten af aftenen på at skrive sammen. Det viste sig hurtigt, at Frømanden slet ikke bor i samme by som mig. Faktisk sad han i flyet på vej hjem. For helvede, jeg er ved at være træt af den historie. Den nu hedengangne Udenbysen var trods alt ikke længere væk end en times tid i tog; Frømanden bor så langt væk, så det nemt kan blive en mindre dagsrejse. Hvorfor går man på Tinder og byder på kaffe og jeg ved ikke hvad, hvis der alligevel kun er få timer til man flyver sin vej? Jeg søger kun på en maksimal afstand af 25 kilometer for netop at undgå sådan noget.

“Det her lyder måske lidt mærkeligt, men jeg synes godt nok, at du er smuk, så vil ikke afskrive kaffen, selvom der er langt,” skrev han. Nå. Hm. Det var jo egentlig meget sødt sagt. Men gider jeg tage så langt for en date? Nej, det gider jeg simpelthen ikke. Han lokkede i stedet med kaffe i starten af oktober, hvor han er tilbage i byen igen.

Det viste sig også, at et mere korrekt navn til ham måske ville være noget i stil med Politikeren. Går rimelig meget op i det politik der. Det gør jeg ikke. Jeg går til nøds moderat op i det. Han spurgte, hvad jeg lavede. “Jeg ser Grey’s Anatomy og spiser M&Ms,” svarede jeg og huskede også at spørge ham, hvad han lavede. Han sendte et billede af en meget seriøst udseende mand, som helt klart lignede en politiker, og noget sagde mig, at jeg nok burde vide, hvem han var. Jeg er på ingen måde stærk i sådan noget. Men et eller andet skulle jeg jo svare. “Hvad er det?” endte jeg med at skrive. “Hehe, du virker meget sød *græder-af-grin-emoji*,” sagde han, “jeg ser Deadline om flygtningedebatten.” Jeg kunne aldrig finde på at se Deadline. Fint nok at andre gør, jeg gider bare ikke.

At jeg så er “meget sød” – hvilket åbenbart er hylende morsomt – fordi jeg ikke lige kunne namedroppe en politiker, er jeg lige glad med. Til gengæld kunne jeg engang svare på et spørgsmål i Trivial Pursuit, fordi jeg havde set Grey’s og vidste et og andet om aorta. Men jeg vil vædde med, at Frømanden heller ikke ville kunne komme på McDreamys navn, hvis jeg viste et billede af ham.

   

10 kommentarer

 • Åh nej, kan du ikke kalde ham Politikeren i stedet? Frømanden er, hvad jeg kalder min baby på ni måneder, og jeg synes det er liiige tidligt nok, han inviterer damer på date. Eller ser Deadline 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er på linje med Frømanden/Politikeren – Deadline slår Grey’s 😉 Er han en, du vil give videre/hvor i landet bor han? 😉

  Jeg elsker også at læse med! Det er godt, der er kommet et (velformuleret) alternativ til Tinderslut, når hun nu ikke er Tinder-dater mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Haha, det er cool nok, vi er jo alle forskellige 😀 Du må gerne overtage, jeg tror altså, jeg trækker mig 🙂 Han bor i København.

   Jeg er rigtig glad for, du kan lide at læse med her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skildpadden

  He. Hvem gider også namedropping?

  Og jeg hænger hellere ud med nogen der ved hvad jeg mener hvis jeg siger “He’s not the sun. You are” end at skulle sidde og diskutere politik.

  Håber dog du tager kaffen med ham alligevel. Bare fordi jo. Man skal jo nødig virke fordomsfuld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Jeg synes, det er ok at diskutere politik. Nogle gange. Men fandeme om jeg gider snakke om det med et Tindermatch! Gider ikke komme ind på deadline, og gider slet ikke gætte politikere.

   Haha, jeg tror desværre ikke, vi ender med kaffe alligevel. Men det er nu ikke på grund af politik. Han er bare for langt væk til det giver mening for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  “Ser Grace Anatomy og spiser M&Ms”. Ville vælge det til hver en tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Må bare lige pointere, at Grey’s til enhver tid vil slå deadline!!
  Og så elsker jeg at følge med på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ikke-date