Dumhedskløe

Sommerfest part 1

Der var sommerfest på mit arbejde i aftes. Og hold nu op, jeg har glædet mig! Har haft mange fantasier om Vikaren og mig i hede omfavnelser på et dunkelt dansegulv. Rigtig mange.

Da tidspunktet for festens start så småt meldte sig, var jeg klar. Havde taget mine allerstrammeste jeans og en fin, lidt gennemsigtig bluse på, så man kunne ane de sorte blonder under.

Vikaren blev min bordherre. Det gjorde mig nervøs. Kunne knap spise maden med ham så tæt på. Han talte til mig. Han imiterede mit kropssprog. Han så på mig. Gode tegn. Det ved jeg, for det har jeg læst i et dameblad engang.

Nogle få brysthår tittede frem over de øverste åbne skjorteknapper. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på dem. De hår gjorde mig ør: Jeg elsker at stryge hånden over et behåret mandebryst, og jeg havde sindssygt lyst til at lægge min kind mod hans.

Der var konkurrencer bordene imellem. Én gik ud på at slå en terning – det antal øjne den viste, var det antal fødder man hele bordet tilsammen måtte have på jorden. Man skulle mene, det ville være mere end oplagt med tæt fysisk kontakt. Vikaren drejede sig straks mod mig og sagde: ”Jeg vil løfte dig!” Hans øjne lyste mod mig, og jeg rødmede og kunne kun nikke.

Som aftenen skred frem blev vi alle fuldere og fuldere, stemningen mere løssluppen. Alkohol er jo altid et glimrende middel til at få mundtøjet lidt på gled. Men her skete det beklagelige, at Vikaren og jeg ikke kom til at tale mere sammen af den grund. Snarere tværtimod. Han forsvandt i shots, jeg forsvandt i dans. Jeg ærgrede mig. Det havde jo fungeret så fint, da vi endnu var ædru. Men jeg tænkte nu, at jeg måske havde taget fejl?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumhedskløe