Sommerfest part 1

Sommerfest part 2

Som Vikaren og jeg gled mere og mere væk fra hinanden henad aftenen, begyndte jeg at tale med Praktikanten i stedet for. Vi snakkede godt sammen. Han var sjov. Jeg spurgte, om han ville danse. Han sagde, han ikke kunne finde ud af det. “Men det er jo så nemt, jeg lærer dig det!” smilede jeg og hev ham op af stolen.

Vi gik udenfor for at få pusten. Han så på mig med store øjne. Hans hånd var på min ryg, var under min bluse, var under min bh. Jeg tænkte, han virkede meget ung. “Det er dumt det dér, du har en kæreste,” mindede jeg ham om. Han sukkede og lagde panden mod min skulder.

Jeg smuttede ind på kontoret for at sætte min telefon til opladning. Praktikanten ville med. Jeg stod med ryggen til ham, og han greb mig om livet. Gned mig på maven, tog mig på brystet, slikkede mig på halsen. “Det er dumt,” gentog jeg og lod ham kysse mig. “Ja, det er det, men du er så dejlig,” hviskede han. Jeg tænkte kun, det var dumt, at han ikke var Vikaren. Han pressede mig op ad døren, mens han sultent spiste min mund. Hans hænder var overalt. Han kunne ikke styre sig, hviskede han. Han kunne ikke holde det ud, havde så dårlig samvittighed. Men åh, jeg var jo så dejlig, stønnede han. Det blev ærlig talt lidt anstrengende, så jeg foreslog at gå tilbage til festen.

Oppe i baren stod en flok og spillede ølspil. “Frøken Kløe!” udbrød Vikaren. “Kan du lide mit sleeve?” grinede han og viste mig sin sprittuschbemalede underarm. Praktikanten var straks over mig, hånden diskret under min bluse igen. Men jeg viftede ham væk og smilede tilbage til Vikaren.

 

Første del af sommerfesten findes her.

 

   

8 kommentarer

 • Jeanette Henriksen

  Se nu er jeg spændt.. kommer der mere? Ha Ha

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helleus@outlook.com

  Feeeedt! Er pjattet med din skrivestil og din ærlighed – keep the stories coming

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg glæder mig til næste part!!
  Det er alt for spændende 😛

  Især fordi jeg kan kende det.. Da jeg blev single for 2 år siden var de første måneder sådan der – ved sgu ikke hvorfor det bare virker med fyrene når man går fra kæresten. Her 2 år efter er det så dalet lidt igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Fedt du glæder dig, så må vi håbe næste afsnit ikke skuffer 😉
   Ja, det er absolut skønt at være single og bare kan gøre lige hvad man har lyst til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helleus@outlook.com

  Uhhh, spændende! Kommer der en part 3??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ja, det gør der – og måske også en part 4, det kommer lidt an på hvordan jeg får passet det ind. Ork, der skete meeeget mere til den fest 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfest part 1