Sommerfest part 2

Sommerfest part 3

Sent om natten stod Vikaren og jeg nede i gården. Der var meget mørkt. Et scenarie, som lige så godt kunne være hændt for mit fjortenårige fortidsjeg, udspillede sig pludselig.

Med skoen skrabende i jorden spurgte han, om jeg havde en kæreste. Niks, det havde jeg ikke, svarede jeg. Det troede han, jeg havde. Så sagde han: ”Men hvem skal du så være sammen med i aften?” Jeg svarede, at jeg ikke havde tænkt mig at være sammen med nogen, fordi alle andre til festen havde en kæreste. Han sagde, at det havde han da ikke. Jeg nåede lige at tænke, at det var en åndssvag samtale. Og så kyssede han mig.

Straks efter hev han mig over i det allermørkeste hjørne, hvor ingen kunne se os. Han masede mig op mod husmuren og kyssede mig igen. Hårdt og heftigt. Hans tunge var stor og ru i min mund. Lynhurtigt åbnede han mine bukser og stak en hånd ned. Han startede ikke forsigtigt ud. Her var en mand der var vant til at få nøjagtig hvad han pegede på, og lige nu var det mig. Han var ublid og dominerende. Det hele gik pludselig meget stærkt. Min fulde hjerne kunne ikke følge med. Jeg prøvede at stoppe ham, skubbede ham ud fra mig i strakt arm. Det var jo slet ikke sådan her, det skulle være! Samtidig var der noget i mig der jublede over endelig, endelig at have fået ham. Men jeg havde drømt om bløde kys og hviskende tilståelser, ikke om at blive fingerkneppet af Vikaren i en mørk baggård. “Det går ikke, hvad er det vi laver?” snøvlede jeg. “Hold nu op, det er jo hvad der kan ske til en fest,” lokkede han og krængede mine bukser længere ned. Mine bare baller mod de grove mursten. Han kyssede mig igen. Jeg lod min hånd glide ind under hans skjorte. Hans ryg var varm og glat som blommeskind. Jeg havde lyst til, at han pressede sin pik imod mig.

Jeg ved ikke, hvor længe vi stod der. Fem minutter måske? Tyve? Høje skrål og grin afbrød os. Der var kommet nogen ned i gården for at ryge. De opdagede os ikke i mørket, og jeg knappede hurtigt mine jeans og smuttede væk.

Han prøvede at kysse mig igen indenfor, men jeg undveg. Gad ikke at alle skulle se det og sladre. Vi snakkede ikke mere sammen.

 

Læs her om første og anden del af sommerfesten.

   

2 kommentarer

 • Er alligevel ret imponeret over at du, på trods af alkohol indtag, formåede at afvise ham indenfor – fornuften gik helt ikke ud 😉 det cool!
  Og sikket antiklimaks at han ikke viste sig at være som du havde forestillet dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Ja, det ligner mig heller ikke 😉 Det var virkelig antiklimaks, er rigtig ærgerlig over det var sådan det skulle gå.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfest part 2