Sommerfest part 3

Sommerfest part 4

Da festen sluttede, gik Vikaren og jeg på samme tid. Han ville have mig med hjem. “Nej,” sagde jeg. Han tiggede. Det var meget lettere for mig at sove hos ham, jeg boede jo så langt væk, det var for mit eget bedste. “Fuck dig,” grinede jeg. Vi skulle bare sove sammen – og kun sove! – han skulle nok være en gentleman. “Der har ellers ikke været særligt meget gentleman over dig i aften,” lo jeg. Han smilede drenget. Til sidst fik han overtalt mig. Selvfølgelig. Få timer forinden havde jeg jo lige stønnende demonstreret overfor mig selv, hvor lidt jeg er i stand til at sige nej til ham, så hvordan skulle jeg nu kunne afvise at tage med ham?

Jeg fortrød på vejen. Jeg ville jo ikke have fuldemandssex med Vikaren. Eller jo. Ville vanvittigt gerne have sex med ham. Men ikke sådan her. Ikke med skvulpende øl i min mave og et sejlende blik.

Da vi stod foran hans lejlighed, kunne vi ikke komme ind. Han havde glemt sin nøgle til festen. Halleluja, det var et tegn fra Himlen! Han bad mig vente, mens han hentede nøglen. Jeg sagde: ”Hold nu op! Tror du, jeg gider stå her helt alene i regnen og vente på dig? Du må skrive til mig, hvis du vil lave noget sammen en anden dag.” Han blev desperat. ”Åh jo, please! Please! Please vent, Frøken Kløe! Det tager kun ti minutter, du kan ryge en smøg imens.” Og så hoppede han på cyklen og spurtede af sted. Da han var væk, låste jeg min egen cykel op. Jeg mødte ham på halvvejen, han råbte: ”Du kører den forkerte vej. Kom nu her!” Jeg svarede, jeg ville hjem. Han sagde, vi skulle finde en anden dag.

Dagen efter vågnede jeg med tømmermænd, spritånde og indtørret savl på kinden og priste mig lykkelig for, at Vikaren ikke skulle se mig sådan. Hele dagen håbede jeg, han ville skrive til mig, som jeg havde sagt. Ved 16-tiden tikkede der endelig en besked ind. “Tak for sidst, det var noget rod til sidst, men måske meget heldigt at jeg glemte min nøgle alligevel og blahblahblah”. Jeg skrev, jeg havde hygget mig rigtig meget. Han svarede aldrig.

 

Læs om første, anden og tredje del af sommerfesten.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfest part 3