Møde med Lærer X

Tågeri

I morges stod jeg op til en hvid verden. Min gade henlå i tyste tågemasser, den kommunale fejebil brummede dæmpet under min vindue; tågen slugte brølet. Jeg forsøger at stå ti minutter tidligere op for tiden. Det er et eksperiment. Har det med at komme for sent. Så tænkte, det måske ville hjælpe, hvis jeg havde mere tid. Denne logik var åbenbart – igen i dag – lidt morgensløj i det, for tilbragte adskillige minutter foran mit nu åbne soveværelsevindue og betragtede søvnigt tågeslørene. Fugten krøb ind under morgenkåben, og jeg vågnede, og gik ud til mine havregryn.

Jeg cyklede over broen på vej på arbejde. Tågen satte sig vådt i mine øjenbryn og i mit hår. Jeg kunne mærke de fine dun i ansigtet. Det var sælsomt at trille over broen. Som at cykle ud i intetheden. Hvidt til højre, hvidt til venstre, hvidt foran mig, og hvidt bag mig. Og det slog mig, hvor alene jeg er, og tågen pressede hårdt mod mine tindinger. Så overhalede en anden cyklist, ringede højt med klokken mens han trampede forbi, og jeg var ovre broen.

Tågen væltede bølgende frem fra cykelskurets flossede hjørner. Der er altid plads til cyklerne. Parkeringspladsen er proppet og bilerne holder i lag. Jeg nåede frem to minutter før mødetid, gik op på fjerde, og så solen brænde det hvide væk.

   

4 kommentarer

 • Camilla

  Så fint beskrevet! Jeg er ved at læse mig igennem alle dine indlæg. Seriøst, ALLE. Og jeg er fan. Virkelig. Tak fordi du har oprettet en blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Kløe

   Årh, det gør mig glad! Men det er sikkert forholdsvis hurtig læsning – til trods for at Den Søde Kløe har eksisteret i et halvt års tid, tror jeg ikke engang, der er 100 indlæg… Kommer vist aldrig til at være sej nok bloggertype til at udgive hver dag, men I hænger på alligevel, og det er virkelig, virkelig rart.
   Tak for dine søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  elsker det..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møde med Lærer X